• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakabilir misiniz durum nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Antisosyalkelebek

Aman banane
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
1.063
1.073
83
Ovulasyon testimde 3.günüm böyle çıktı bakar mısınız

Eklentiler

• 16059719807022306978774412963208.jpg
    16059719807022306978774412963208.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar lütfen bana yardım edermisiniz ? Yumurtlama takıbıyle gunumu belirledim öncesi sonrası toplam 5 gun ilişkide bulundum . 2 gun sonra vajınamdan süt kesiği tarzında akıntım geldi hatta mantar oldum zannettim ama kasıntı yanma hıc bırsey olmadıgı için doktor mantar degıl dedi . Cok sancım vardı zaten 1 hafta boyunca yermden kalkamadım . O akıntının ertesi günü kuruluk başladı yani kuruyum şuan . Acaba bu ayda mı hamile kalamadım . 😢adetime 9 gün var ama suan kuruyum işte yardım edin lütfen

Kızlar lütfen bana yardım edermisiniz ? Yumurtlama takıbıyle gunumu belirledim öncesi sonrası toplam 5 gun ilişkide bulundum . 2 gun sonra vajınamdan süt kesiği tarzında akıntım geldi hatta mantar oldum zannettim ama kasıntı yanma hıc bırsey olmadıgı için doktor mantar degıl dedi . Cok sancım vardı zaten 1 hafta boyunca yermden kalkamadım . O akıntının ertesi günü kuruluk başladı yani kuruyum şuan . Acaba bu ayda mı hamile kalamadım . 😢adetime 9 gün var ama suan kuruyum işte yardım edin lütfen
bende de öyle oldu beyaz akıntı kasık ağrısı şişkinlik ama reglime 5 gün var ve benim umudum yok

Üzülmeyin Rabbim büyüktür demek ki vakti var ister istemez moralimiz bozuluyor ama dua edelim.En kısa zamanda Rabbim nasip etsin size de bana da isteyen herkese
Amin canım inşallahhhh hepimize versin . Her testi yaptırdım rahım filmleri hormon . Seamer test hersey tertemiz cıktı 3 kere çatlatma 1 kere aşılama herseyi yaptım yok olmuyor bu ay olurum dedim o süt kesiğini gorunce çünkü o süt kesiği iki seyden dolayı oluyormus mantar yada gebelik mantar olması içinde şartı kasıntı yanma olması lazımmıs oda bende yoktu cok şükür diğer ihtimal kaldı ama yok işte

Ümmü sübyan muskası yaptırdım kocamı aktarlara goturdum macunlar yaptırdım doktorlara goturdum alkolu va bıraktırdım yok deliricem artık umudum kalmıyor böyle oldukca

Amin canım inşallahhhh hepimize versin . Her testi yaptırdım rahım filmleri hormon . Seamer test hersey tertemiz cıktı 3 kere çatlatma 1 kere aşılama herseyi yaptım yok olmuyor bu ay olurum dedim o süt kesiğini gorunce çünkü o süt kesiği iki seyden dolayı oluyormus mantar yada gebelik mantar olması içinde şartı kasıntı yanma olması lazımmıs oda bende yoktu cok şükür diğer ihtimal kaldı ama yok işte
Bende bu ay yumurtlama sonrası hemen beyaz kremsi akıntım başladı sonra süt kesiği gibi oldu ama ben yine ümitli değilim ki ☹️

Back