- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dahada kızarması lazım değil miDaha pik olmamış
Teşekkürler peki yararını gördünüzmüEki Görüntüle 2725355
Benim geçen ay ki testim böyle olunca pik oluyor
Daha bekliyorum ama faydasını gören çok var bizim problemlerimiz olduğu için çok ümitli olmasamda çoğu insanın ilk denemesinde oluyorTeşekkürler peki yararını gördünüzmü
Olur inşallah en kısa zamanda Rabbim sizede nasip etsin cümle isteyene nasip etsinDaha bekliyorum ama faydasını gören çok var bizim problemlerimiz olduğu için çok ümitli olmasamda çoğu insanın ilk denemesinde oluyor
bende de öyle oldu beyaz akıntı kasık ağrısı şişkinlik ama reglime 5 gün var ve benim umudum yokKızlar lütfen bana yardım edermisiniz ? Yumurtlama takıbıyle gunumu belirledim öncesi sonrası toplam 5 gun ilişkide bulundum . 2 gun sonra vajınamdan süt kesiği tarzında akıntım geldi hatta mantar oldum zannettim ama kasıntı yanma hıc bırsey olmadıgı için doktor mantar degıl dedi . Cok sancım vardı zaten 1 hafta boyunca yermden kalkamadım . O akıntının ertesi günü kuruluk başladı yani kuruyum şuan . Acaba bu ayda mı hamile kalamadım . adetime 9 gün var ama suan kuruyum işte yardım edin lütfen
Benimde kalmadı artık 2 sene oldu moralim çok bozuluyor böyle oluncabende de öyle oldu beyaz akıntı kasık ağrısı şişkinlik ama reglime 5 gün var ve benim umudum yok
Üzülmeyin Rabbim büyüktür demek ki vakti var ister istemez moralimiz bozuluyor ama dua edelim.En kısa zamanda Rabbim nasip etsin size de bana da isteyen herkeseBenimde kalmadı artık 2 sene oldu moralim çok bozuluyor böyle olunca
Amin canım inşallahhhh hepimize versin . Her testi yaptırdım rahım filmleri hormon . Seamer test hersey tertemiz cıktı 3 kere çatlatma 1 kere aşılama herseyi yaptım yok olmuyor bu ay olurum dedim o süt kesiğini gorunce çünkü o süt kesiği iki seyden dolayı oluyormus mantar yada gebelik mantar olması içinde şartı kasıntı yanma olması lazımmıs oda bende yoktu cok şükür diğer ihtimal kaldı ama yok işteÜzülmeyin Rabbim büyüktür demek ki vakti var ister istemez moralimiz bozuluyor ama dua edelim.En kısa zamanda Rabbim nasip etsin size de bana da isteyen herkese
Canım aynı oluncada diyorlar da doğru değil ya ben kaç kere aynı gördüm ama hakkiki pik bu bunu anladım aynı koyulukta bu ay 5 kere gördüm ama tek pik buC ile T ya aynı olacak ya da T daha koyu olacak
Bende bu ay yumurtlama sonrası hemen beyaz kremsi akıntım başladı sonra süt kesiği gibi oldu ama ben yine ümitli değilim kiAmin canım inşallahhhh hepimize versin . Her testi yaptırdım rahım filmleri hormon . Seamer test hersey tertemiz cıktı 3 kere çatlatma 1 kere aşılama herseyi yaptım yok olmuyor bu ay olurum dedim o süt kesiğini gorunce çünkü o süt kesiği iki seyden dolayı oluyormus mantar yada gebelik mantar olması içinde şartı kasıntı yanma olması lazımmıs oda bende yoktu cok şükür diğer ihtimal kaldı ama yok işte
Canım ümidini yitirme süt kesiği gebeliktede oluyormus dosya eklemeye çalıscam ona bakBende bu ay yumurtlama sonrası hemen beyaz kremsi akıntım başladı sonra süt kesiği gibi oldu ama ben yine ümitli değilim ki