• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar azıcık bakarmısınız.................

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaslar ben 13 aylık evlıyım 8 aydır bebıs ıstıyoruz ama bıraz naz yapıyo galıba bızı uzun zamandır bekletıyo, 5 gun gectı gunumden ama hamılelık belırtısı dedıklerı olay yok bende yada kendımı kaptırmak ıstemedıgım ıcın farkedemıyorum, ama sankı heran adet olcakmısım gıbı sancım oluyo bırde goguslerımde asırı hassasıyet bunun harıcınde bırde acayıp gaz var :utangac: test yapmak ıstıyorum ama korkuyorumde yıne negatıf olucak olucak dıye, acaba hamılemıyım ama neden hıc mıdem falan bulanmıyo yada buna benzer seyler olmuyo off yaaaaaa:bbo:

arkadaslar ben 13 aylık evlıyım 8 aydır bebıs ıstıyoruz ama bıraz naz yapıyo galıba bızı uzun zamandır bekletıyo, 5 gun gectı gunumden ama hamılelık belırtısı dedıklerı olay yok bende yada kendımı kaptırmak ıstemedıgım ıcın farkedemıyorum, ama sankı heran adet olcakmısım gıbı sancım oluyo bırde goguslerımde asırı hassasıyet bunun harıcınde bırde acayıp gaz var :utangac: test yapmak ıstıyorum ama korkuyorumde yıne negatıf olucak olucak dıye, acaba hamılemıyım ama neden hıc mıdem falan bulanmıyo yada buna benzer seyler olmuyo off yaaaaaa:bbo:

canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor.benimde sadece göğüslerimde hassasiyet,kasıklarda ağrı olmuştu.ve hamile olduğumu öğrendim.bulantı için daha erken dedi doktorum.en iyisi hemen bi test yapman.inşallah hamişsindir canımm..

bunların olması şart değil ki canım benim, bende de yoktu mesela bu belirtiler. ben de sadece adetimin gecikmesi durumuyla test yaptırmıştım. veee o müthiş haber. hadi bence sen de bi kan testi yaptır bi an önce ve güzel haberi ver bize:)

kızlar ya ıcım nasıl bı tuhaf oldu anlatamam, felekat heyecan yaptım, canımsınız ya yazdıklarınızı okuyunca ınsallah dedım ınsallah bende hamıleyımdırrrrr :1hug:

mide bulantısı herkeste olmuyo zaten ama diğerleri hamilelik belirtileri gibi görünüyo sen bi test yap hamileysen belli olur zaten korkmana gerek yok adet olursan hmile olmadığını öğrenmicenmi gene niye kaçıyosunki

bence test yap canım.Eğer değilsen boşyere umutlanmaktan vazgeçersin.....

bende test yapmanın en uygunu oldugunu dusunuyorum.Üstelık her hamılelıkde bulantı yasıyacaksın dıe bı sart yokkı

benımde 3.ayın sonunda oldu.test yap hıc uzulme eger negatıfse ılla mıgdenın bulanması gerekmıyor ve 3.ayın sonunda aslında bebek vcarmıs benım haberım yok tabı acaba dıyıp duruyordum cunku adet sancıma benzer acı oluyodu heralde yıne yok dedım ama varmış..o yuzden sen yınede test yap bılkı bebegının zamanı var ne zaman ısterse o zaman gelıyor:)uzulme..

hamile olunca hemen ilk günden insanın midesi bulanmıyo zaten............hemen test yaptırmalısın......

Bilginiz Varmi Bilmiyorum Ama Adet Gecikmesi On Günü Geçmeden Eczanedeki Hamilelik Testleri Hamileliği Göstermeyebiliyorumarim Hamişsinizdir

Arkadaşlar ben de bişey sormak istiyorum erkek arkadaşımla 3 yıldır falan ilişkiye giriyoruz ama ben hiç zevk almıyorum doktora da gitmedim hiç ilerde hamile kalmada sorun yaşar mıyım sizce ?

Tatlim belirtiler kisiden kisiye degisir.ben ilk hamileligimde alay etmistim bende bulanti falan yok diye hanimlar ilgi cekmek icin yapoyodur diyodum.senmisin bunu diyen 2 bucuk aylikken bir basladim kusmaya 4bucuk ayda zor bitti.gununde gecmis en onemli belirtiler olmus 2 hafta daha bekle test yap bekleyemem diyosan kan testi yap.

Back