Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım marmara ünv. hastanesinde yapılıyor diye biliyorum ümraniyeyede çok yakın. ve eğer sosyal güvenceniz varsada para alınmıyor . bende kısmetse orda yaptıracağım
evet cnm yapıyomus ama kendı hastaları dısında bakmıyomusdrum oyle soledı en uygun afıyet hastanesı yapıo oda 77 lıra bıde marmara unıversıtesınde sanırım stajyerlerde gıryoms pekı marmara unıversıtesı hastanesı hemen bakıyomu yoksa once kendısımı bakıyo yanı dırek ayrıntılı ultrasona mıgoıyosun cnm
arkadaşım bilmiyorum hangisi uygundur ama orda bildiğim en iyi hastanelerden biri erdem hastanesi ama özel olduğu için sanırım sigorta yarısını karşılar
canım cok ıyı olur yaaa valla ılgılenırsen eger bıde hangı hastane onuda yazarsan ıkınıcı duzey ayrıntılı ultrason ıstedı drum bı ogrenırsen ne kadarmıs cok sevınırm haberlerını beklıorum cnm
ıkıncı duzey derken 4 boyutlu cektırmıstım ben.boyle her organını tek tek gostermıstı doktor.ıste bu kaburgası bu omzu falan.Özel gebze yÜzyıl hastanesı canım.top sahasına yakın.gıtmek ıstersen tarıfde ederım.ama once hangısını sorayım 4 boyutluyumu.ona karar verelım ole arayayım...