• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ay yüzlüm dünyaya geldi

sayra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2008
441
7
96
İstanbul
15 Eylül gece saat 2 de nişan geldi korkuyla karışık heyecan başladı ama aldığım duyuma göre nişan geldiğinde doğum hemen başlamazmış bende onun rahatlığıyla yattım ama sancılar başladı duş alıp sancılarımı takip edeyim dedim ve sancılar arttı kayınvalideme gittim alt katta oturuyor eymen geliyo anne dedim heyecanlandılar benim sncılar arttı saat 4,5 a kadar evde bekledik 4 dk da bir geliyordu hastaneye gittik muayene oldum 4 cm açıklık vardı nst ye bağladılar sancılarım arttı kafayı yiyecektim gelip gidip muayene ediyorlar 5 cm , 6 cm 7,8,9 hızla ilerliyordu ama yatağımda olduğum için daha fazla acı çekiyordum serum taktılar bi ara bebeğin kalp atışlarını duyamadılar benim de nabzımı alamadılar hava verdiler eşim kendinden geçti ayy anlattıkça yeniden yaşıyorum sanki dr geldi perineye msaj yaptı sonra açılma tam ıkınma gelince ıkın bebeğin başı düşmedi düşünce doğumdasın dedi ve bende var gücümle ıkınıyorum nefes alıp vermeler vs. artık doğum zamanı ıkınmaya başladım nefes al bi daha dediler baktım bebeim 07 55 te 3 430- 53 cm olarak dünyaya geldi ağlamasını duymasam hala içerde zannedecektim oyy annem dedim ve bitti muayeneye götürdüler bende yarım saat dikişte kaldım bebeğim kolay çıknca ne var ne yok yardı geçti ayrıca keside atmış dr şimdi iyiym ilk günler ağrımdan anlamadım anneliği ama şimdi bakmaya doyamıyorum dünya tatlısı bebeğim var bana göre zordu ama yanımdakilere dr ve hemşireye görede çok kolay doğum yapmışım yani korkutmayayım sizi sık sancılarım 4 saat sürdü herşey normal şimdi rahatım darısı başınıza bu arada çok uzatmışım ama hikayemin hepsini yaşayın istedim Allah size daha kolay doğum nasip etsin inşallah anne olmak mükemmel ötesi...

Son düzenleme:
canım süper yaa allah kurtarmış bende benzer bi hikayeyle doğum yaptım senden bir gece sonra 16eylül gecesi saat 3te sancılandım sabah 7de doktora gittim ve 11.15te bebğim doğdu benimkide çıkarken 2dikişlik hasar bıraktı onun haricinde doktor kesiği yok çok şükür

maşllah canım allah analı babalı büyütsün :nazar:
inş bizimde (aralık anneleri) doğum hikayesi yazdığımız günleri görürüz.
bende normal doğum çokistiyorum.
kaçıncı haftada oldu doğumun canım.
rabbim eşinle çocuğunla sağlıklı huuzrlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin inş a.s.

canım süper yaa allah kurtarmış bende benzer bi hikayeyle doğum yaptım senden bir gece sonra 16eylül gecesi saat 3te sancılandım sabah 7de doktora gittim ve 11.15te bebğim doğdu benimkide çıkarken 2dikişlik hasar bıraktı onun haricinde doktor kesiği yok çok şükür

canım benim bayağı dikişim var sanırım soramadım ayrıca dikişim patladı dün dr a gittim dikmeye gerek yok dedi bakımını yapıyorum inşallah biran önce geçer Allah sanada hayırla bakmayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar her ikinizin de bebişleri hayırlı olsun.Eylül annelerinde normal doğum yapan tek benim sanıyordum.Doğum yapanlar listesinde yalnız olmıycam artık....Allah analı babalı ve sağlıkla büyütsün.İnşallah olmayanlara da versin.Amin.

maşllah canım allah analı babalı büyütsün :nazar:
inş bizimde (aralık anneleri) doğum hikayesi yazdığımız günleri görürüz.
bende normal doğum çokistiyorum.
kaçıncı haftada oldu doğumun canım.
rabbim eşinle çocuğunla sağlıklı huuzrlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin inş a.s.

canım sağolasın inşallah hayırlı kolay doğumun olur bunun için egzersiz yap ben son aylarda egzersiz yapmaya başladım onun etkisi var normal doğum için
bu arada 39+5 günde yaptım doğumu bebeğimin kilosu 3 430 boyuda 53 cm herşey yolunda hamd olsun

Allah hepinizin bebeklerine sağlıklı mutlu ömürler versin.sizi onlara onları da size bağışlasın inşallah

Allah bağışlasın Allah herkese sizin gibi kolay doğum yapmayı nasip etsin...

allah analı babalı büyütsün hepinizin bebişlerini...sağliklı ve hayırlı evlat olurlar inşallah...

gözün aydın canım hikayenin hemen aynısını yaşadım diyebilirm Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kal:1hug:

Allah bağışlasın Allah herkese sizin gibi kolay doğum yapmayı nasip etsin

maşallah canım sana ve bebeğine.darısı başımıza artık.
güle güle büyütürsün inşallah

canım allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün herkese kolay dogumlar nasip etsin inşallah

Back