Şampuan ve Saç Kremleri Kızlar aubrey organics adlı şampuanı kullanan varmı?

RoSe_RaiN

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
333
222
628
36
Ankara
Bu şampuanı bu siteden bir arkadastan duydum.içerigi tamamen dogal gözüküyo zararlı katkı maddesi yok.Almayı düşünüyorum önerirmisiniz:18:

evet bende kullanıyorum içeriğinde paraben.. sodyum sülfat ve petrokimyasal maddeler yok,hindistan cevizi yağı,jojoba yağı,balsam yağı,organıc biberiye yağı,narenciye çekirdeği özütü,vitamin A,C,E ,saf organık(konsantre)aloa vera ...var,daha ne olsun? biraz köpürmüyor ama şahane temizlik yapıyor,yalnız bir önerim var şaç kremi ile kullanmak çok daha iyi sonuç veriyor,hem hangimiz artık saç kremsiz sadece şampuanla sonuç alabiliyoruzki?tecrübeyle sabit ben ruj,fondoten,pudra,nemlendirici,el ve vücüt losyonunu da kullanıyorum,gece ve göz kremi de şahane,hatta bir arkadaşıma uzun süredir görmeyen bir dostu botoksmu yaptırdın demiş?o kadar yani!espiri ile karışık arkadaşımda güzellik sırrını açıkladı,kısacası ürün fevkalade hiç düşünmeden tavsiye ederim nede olsa herşey organık sevgiler arkadaşlar sağlıklı günlerde görüşmek üzere LOVESON

canım bu markayı hala kullanıyor musun. ben organik şampuan, kozmetik markası arıyorum. hala öneriyor musun?

Bu şampuanı geçen sene kullanmıştım ama hiç memnun kalmadım.Hiç köpürmüyor ve hiç temizlemiyor hatta o kadar yağlı ve yapış yapış yapıyor ki kafamdan aşağıyo badem yağı dökmüş gibi hissetmiştim :19: Yanında tester olarak saç kremi göndermişlerdi ondan memnun kaldım kremini tavsiye ederim

Bu şampuanı geçen sene kullanmıştım ama hiç memnun kalmadım.Hiç köpürmüyor ve hiç temizlemiyor hatta o kadar yağlı ve yapış yapış yapıyor ki kafamdan aşağıyo badem yağı dökmüş gibi hissetmiştim :19: Yanında tester olarak saç kremi göndermişlerdi ondan memnun kaldım kremini tavsiye ederim

hadı ya. ben deneme amaçlı eşime aubrey kendime logona aldım, 2 hafta oldu. logona dan şimdilik memnunum. ama krem olarak aubrey kullanıyorum. dediğin gibi ben de çok memnun kaldım.

Back