Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu igne aşılama öncesi tek banamı verildi
elsinore dr sanada adetinin 1 veya 2. günümü verdi igneyi ve 5 gün kulanıp sonra gidecekmişim dr a tekrar sendede aynı prosüdörmü uygalıdı canım
bendede aynı canım yaa benimde ilk aşılamam ve tutmayadabilir tabiki bakalım bu igne perşembe günü bitecek sonra tekrar dr a gidecegim sonra aşılama günümü verecen ayrıcada aşılamada insanın canı acıyormu canım yaa yadımcı olursan sevinirim
janet allah bagışlasın canım inan cok rahatladım ve elsinore bende rahim geride problemim yok ve ilk aşılamam olacak cok su falan içiriyorlar gibi şeyler söylediler 1 de bizde acibadem sigortalıyız ama ben acıbadem dışında başka 1 dr a gidiyorum umarım tutar ve 1 de ne kadara mal oludu senin aşılaman cünkü biz daha fiyat konuşmadık şimdilik igneleri vuruluyorum be arada yardımın için ne kadar teşekkür etsem azdır
SENİN İCİN DUA EDİYORUM CNM,SADECE SANA DEGİL TÜM ANNE OLMAK İSTEYENLERE İNSALLAH ASILAMAN TUTARarkadaşlar merhaba yarın aşılama yapılacak
akşam saat 12 buçukta iğne vurdurdum çatlatma iğnesi nasip olursa yarın yapılacak benim için dua edin olurmu