Gebeliğe Hazırlık Kızlar aşılama olan varmi acilll cok merak ediyorumm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlatma ignesinden kac gun sonra cagriyolar ben 36 saat sonra diye biliyorumda internette arastirdimda cok kafa karistirici seyler yaziyolar insan ister istemez korkuyo banada 9 gunluk bi ilac tedavisi verdiler pazartesi kontrole gidicem banada 3 tane igne yazdilar 2sini kullandim biride yarin pazartesi ne diyecekler cok merak ediyorum

Catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldum ve hamile kaldim cok sükür.darisi sizin basiniza

İnsallah tesekkur ederimm ben sordum üniversite hastanesinde tedavi goruyorum bana muayene ucreti dediler 130 tl veriyoruz biz muayne ucreti profosore muayene oluyorum ben insaah hayirli sonuclanir

Kac aydir sebebsiz infertilite sizinkisi?cok uzatmanin anlami yok diye biz cok beklemedik pes pese yaptirdim ben.aminnn insallah:)
Bir seneyi geçti hiç korunmadık . Evet artık zamanı geldi öyle olacak eşimde ileri hız hareket problemi var ama doktor engel değil dedi çınkü hareketlilik oranı %50 bilmiyorum Allah yazmışsa olacak belki aşılamayı vesile kılacak hayırlısı olsun

Allah isteyen herkese versin insallah bizdede esimdede bendede sorun vardi o yuzden tup bebek dediler farkli hastanelerde burasida aynisini soyledi ilk asilamayi denemek istedi belki kolay yoldan olur ugrasmayiz diye allah herkesin duasini kabul etsin insallah

insallah hakkinizda hayirlisi neyse o olur. umarim en yakin zamanda hayirlisiyla hamile kalirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…