Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Kızlar artık yeter! Bununla herkes hayaline kavuşacak. EMİNİM

Beyzaggg

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
28
1
25
Arkadaşlar hepımız bu derdimiz uzerine araştırma yapmaktan bıktık. Bir şeye hevesleniyoruz,yapmaya karar verıyoruz biri cikiyor diyor ki "ben denedim olmadi" , "tüylenme yaptı" sonra ne oluyor ? Resmen hayallerimiz yıkılıyo..
KIZLAR LUTFEN INANALIM.
Inanmadfan hiçbişey basaramayız bunu beynımıze sokalim . Sonuc mükemmel olacak tam istedigimiz gibi buna eminiz. telkin dosyaları neden var dusunun. Bilincaltimiza bu tur mesajlar gonderiyor cunku. Bizim o telkinlere ihtiyacimiz yok çünkü zaten ınanıyoruz degilmi kizlar :) yinede kendinizi inandiramiyorsaniz tabiki dinleyebilirsiniz o telkinleri :)
BESLENMEYE DİKKAT.
bol bol maydonoz bol bol yesillik bol sebze bol meyve yiyin. Ve booooolllca SU.
Yogurdunuza bir tatli kasigi çemen otu karistirin ve her gun bunu yiyin
Gun asiiri cikolata tüketin küçük çikolatalar bile olur;:)
Gun asiri yarim avakoda yiyin
ÇAYLAR
İbrahim Saraçoğlu nun dedigi gibi ilk 1 ay yemekten 2 saat sonra serbetciotu cayi için. Sonra ki ay ise serbetciotu yerine hayit tohumu cayı iicin.
MASAJ
Serbetciotuyla hazirladigimiz kremi her gün masajla yedirelim. Kremimize bir kac damla tarcin yagi eklersek daha etkili olacagina eminim
SPOR

Kizlar mumkun olduğunca bel inceltici gobek eriten egzersizler yapın ki göğüsleriniz on plana ciksin.
Not
Lutfen duzenli uygulayalim ve hepimiz sonuçlari her ilerleme kaydettigimizde birbirimizle paylasalim. Eminimki bu yaziyi okuyanlarin yuzde 80i cevap yazmaya utanacak yada hesabi olmayan kisilerden olusuyor. Ama unutmayin ki bunlari paylasirsak cok daha iyi sonuclar aliriz sizde bize katilin ve yazin lutfe....

SORULARINIZI BENİMLE PAYLASİN BEN UYGULAMAYA BASLADİM..

Ben bir zamanlar bu konudan çıkmazdım yani deneyebileceğim herşeyi denedim kendimce ama yok yani, sonuç 0 . Vazgeçtim baya bir süre sonra şimdi yine geri döndüm çünkü insanın içinde ukte oluyor çok üzülüyorum umudumuzu kaybetmek yok tabii ki inanmak çok önemli...

Aynen canım inanki inanmak en büyük adım...

Ayni seyi ben icimden gecirdim. Aynen bende bi zamanlar cikmazdim bu forumdan benimde neredeyse denemedigim şey kalmadi. Yaaa Taylandlardan puererica mirifica (oyle biseydi) o bitkinin kremini getirtmistim. Inanmak bilinc alti gercekten onemli fakat dogustan kucukse cidden sonradan zor erkek tipi gogus var bende bildiginiz dumduz maddi durumlar el verse bir saniye durmam taktiririm silikon oyle amam aman da istemem su tellerj batan sutyenlerden kurtarsin beni yeter kaburgalarima batiyor. Bide cocuk emzirdim ama 4 ay meme gibi meme oldu heh dedim kalir azcik anam deri kaldi elimde bi tek emzirmeyi kesince
Amacim umut kirmak degil cidden artik bosa kurek cekip yorulup uzul.ek istemiyorum. Kesin cozum olsada dogal yolla denesek

Şerbetçi otu cayi denenebilir aslinda telkinlerle belki bi umut bunuda denerim

Nasıl yani emzirince kötü mü oluyor büyür diyolar hep ama

Şimdi notlarımı alıyorum ve yarın alışverişimi yapıp protez yaptırmayı düşünen birisi olarak son umut başlıyorum kürlere, yarın ölçümü vs de yapayım burdan da sizlere haber vereceğim hemen uçup gitmeyeceğim var mı benimle başlayacak Umarım güzel sonuçlar alırız arkadaşlarrr

Nasıl yani emzirince kötü mü oluyor büyür diyolar hep ama
Dogumdan sonra eve geldigim ilk gun inanamamistim ilk defa gogsum olmustu resmen sadece 4-5ay 80 beden sutyenle gezdim. Sut orani azaldikca ve cok cok emzirdikce gogus ezildi buzuldu. Suan eskisinden daha yoklar sadece olmayan gogusle oglumu emzirebildigim icin ve sut verdigi icin Allaha sukur ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…