Aynen canım inanki inanmak en büyük adım...Ben bir zamanlar bu konudan çıkmazdım yani deneyebileceğim herşeyi denedim kendimce ama yok yani, sonuç 0 . Vazgeçtim baya bir süre sonra şimdi yine geri döndüm çünkü insanın içinde ukte oluyor çok üzülüyorumumudumuzu kaybetmek yok tabii ki inanmak çok önemli...
Ayni seyi ben icimden gecirdim. Aynen bende bi zamanlar cikmazdim bu forumdan benimde neredeyse denemedigim şey kalmadi. Yaaa Taylandlardan puererica mirifica (oyle biseydi) o bitkinin kremini getirtmistim. Inanmak bilinc alti gercekten onemli fakat dogustan kucukse cidden sonradan zor erkek tipi gogus var bende bildiginiz dumduz maddi durumlar el verse bir saniye durmam taktiririm silikon oyle amam aman da istemem su tellerj batan sutyenlerden kurtarsin beni yeter kaburgalarima batiyor. Bide cocuk emzirdim ama 4 ay meme gibi meme oldu heh dedim kalir azcik anam deri kaldi elimde bi tek emzirmeyi kesinceBen bir zamanlar bu konudan çıkmazdım yani deneyebileceğim herşeyi denedim kendimce ama yok yani, sonuç 0 . Vazgeçtim baya bir süre sonra şimdi yine geri döndüm çünkü insanın içinde ukte oluyor çok üzülüyorumumudumuzu kaybetmek yok tabii ki inanmak çok önemli...
Nasıl yani emzirince kötü mü oluyor büyür diyolar hep amaAyni seyi ben icimden gecirdim. Aynen bende bi zamanlar cikmazdim bu forumdan benimde neredeyse denemedigim şey kalmadi. Yaaa Taylandlardan puererica mirifica (oyle biseydi) o bitkinin kremini getirtmistim. Inanmak bilinc alti gercekten onemli fakat dogustan kucukse cidden sonradan zor erkek tipi gogus var bende bildiginiz dumduz maddi durumlar el verse bir saniye durmam taktiririm silikon oyle amam aman da istemem su tellerj batan sutyenlerden kurtarsin beni yeter kaburgalarima batiyor. Bide cocuk emzirdim ama 4 ay meme gibi meme oldu heh dedim kalir azcik anam deri kaldi elimde bi tek emzirmeyi kesince
Amacim umut kirmak degil cidden artik bosa kurek cekip yorulup uzul.ek istemiyorum. Kesin cozum olsada dogal yolla denesek
Dogumdan sonra eve geldigim ilk gun inanamamistim ilk defa gogsum olmustu resmenNasıl yani emzirince kötü mü oluyor büyür diyolar hep ama