kızlar artık sıvasa yerlestımn ve ıse basladım :-(((

yagmur77

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.122
2
kızlar benı merak etmıssınınızdır umarım.bayramdan sonra sıte bozuktu buraya gıremedım.ama herkeslerı cok ozledım.ben bu arada 3 gundur sıvastayım bugun ıse de basladım.mertım ıcın uzulıuyorum sadece.esım bugun bızı bırakıp gıttı cunku.ona daha cok zor olacak ama bızım ıcın de cok zor.dun aksam oglumu hastaneye goturduk sanırım hava degısıklıgı yasıyor bronsıt baslangıcı dedı dr.moralım cok bozuldu dolu dolu oksuruyor. bana dua edın kızlar.sık gıremıyorum kusuruma bakmayın ne olur.herkes rahat gorur dıye yenı konu actım o yuzden.takıp etmem de kolay olur dıye.
bu arada h.mınecım adresım degıstı hedayemı gonderdınmı bılmıyorum.ıcırcım senın hedayen bayramda hazırdı.esım haftaya yollıyacak cnm.

herkeslerı opuyorum...

allah kolaylık sabır versin zor bi dönem ama mert için herşeye değer umarım hemen alışırsın bebeğinede geçmiş olsun tatlım

canım allah kolaylık versin umarım biran önce alışırsınız henüz hediyeni yollayamamıştım bana özelden yeni adresini at oraya yolluyayım canım

Canım herşey bebeklerimize daha iyi bir gelecek için.Üzülme.ınşallah gönlüne göre olur herşey.

Mert e çok geçmiş olsun.Acil şifalar canım.Çok öpüldünüz

Hadi hayirlisi yagmurcum,kolay gelsin sana simdiden..

Mert icinde üzülme atlatir insl.biran evel.

canım hangi doktora gçötürdün .. sana doktor ve hastane tavsiyesi yapardım ..
geçmiş olsun bu arada .. eşinle güle güle kavuşun

hayırlı olsun cnmcım.belki böylesi daha ii olur.Mertçiğimede çok geçmiş olsun canım

hayırlı olsun canım...her şey çocuklarımız için...
bu arada bebişimizide geçmiş olsun..biran önce iyleşir inş. canımcımm

canım yenı ısın, yenı evın ve yenı sehrın hayırlı olsun
mert kuzuya da gecmıs olsun canım

yağmurcuğum yeni işin haıyrlı olsun canımmm
evet ilk seneler zor olacak ama herşey mert için bu arda küçük yakışıklıya da geçmiş olsun sivasın havası serttir canım4 sene oturduk ordaaaa

yagmurcuğum yeni işin hayırlı olsun canım..
oğluşunada çok geçmiş olsun..yanınızda kim var..Merte kim bakacak..
allah kolaylık versin ...

canım hadi hayırlı olsun yeni işin yeni yerin zor bir dönem olacak ama inşallah atlatacaksınız

mert'imize de geçmiş olsun çok çok hava değişiminden olmuştur hemen adapte olamamıştır inşallah bronşite çevirmez çabucak iyileşir

yagmurcuğum yeni işin hayırlı olsun canım..
oğluşunada çok geçmiş olsun..yanınızda kim var..Merte kim bakacak..
allah kolaylık versin ...

hilalcim yağmur'un anne babası da gitti onunla beraber Mert'e ananesi bakacak bildiğim kadarıyla

Yağmurcum hayırlı olsun güzelim.Zamanla bi düzen tutturursunuz.Mert oğluşa da dikkat et.Sivas çok soğuktur.Hava değişiminin etkisi olmuş bile.ılaçlarını zamanında ver, geçer canım.Canını sıkma..

kızlar canlarım benım herkese ayrı ayrı tesekkur ederım.bana acayıp moral oluyorsunuz.tanıdık bırılerını gormek cok guzel....hepınızı cok ozledım....
hılalcım ,beyaz melegım annem babam da benımle beraber geldı esım bızı yerlestırdı ve gıttı.oglen araları eve gelıyorum yarım saat kadar oglumla vakıt gecırıp gerı gıdıyorum.oksuruk devam edıyor dolu dolu.balgamı var ve cıkaramıyor.burada hava cok soguk.aksam ve sabah ınanılmaz buz gıbı resmen.h.mınecım ozelıne yazarım cnm yenı adresımı.

herkesler kendılerıne ve kuzucuklarına ıyı baksın.herkeslerı cok ama cok opuyorum..benı yalnız bırakmayın kızlar...

yağmurcum yeni işin hayırlı olsun tatlım..Allah kolaylık versin sizede.. zor bir dönem gerçekten..
yakışıklı mertede çok geçmiş olsun..

Yağmurcum yeni işin hayırlı olsun tatlım.Mertçiğimizede iyi bak.Hava değişikliği olmuştur.Kendinede çok dikkat et tatlım.Uzakta olabilirsin ama biz hep yanındayız.Sende bizi unutma da ara ara gir siteye haberdar et bizi.Oğluşuna çok çok geçmiş olsun.Onlar hasta olmasında ne olursa olsun.

En azından yalnız değilsin annen baban yanında.Gözün arkada kalmaz.Tekrar hayırlı olsun canım.