Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar arkadaşımın saç rengini açtım :)

ruuj

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
353
20
kızlar arkadaşımın saç rengini koyu kızıldan sarıya açtım evde saç açmak hiç te zor değil :) cesaret edemeyenler varsa bene bir cesaret denemeliler :)

Evet anlatır msn benimde bilgilendirilmeye ihtiyacım var :)

Evde koyu renk saçı açmak için;

• Koyu renk saçlarınızı evde kendiniz açmak için aldığınız ürünü arkasında yazan şekilde hazırlayın.
  • Gözden çıkartabileceğiniz kıyafetini giyin çünkü açıcı değdiği yeri hemen solduruyor.
  • Bir adet bone saçlar kapalı olunca daha sıcak kalacak
  • Açıcıyı sürme işlemine uçlardan başlıyoruz ve hızlı hızlı sürüyoruz ki her yer aynı renk olsun. Yoksa bazı yerler daha çok açılırken bazı yerler daha koyu kalacaktır.
  • Açıcıyı saç dibimize 1 cm kalana kadar sürüyor ve 25 dk bekliyoruz. Eğer dip boyamız 1 cmden daha fazlaysa dip boyamızın geldiği kısma kadar sürüp 25 dk bekliyoruz.
  • 25 dk dolduktan sonra açıcıyı diplere de uyguluyor ve 10 dk bekliyoruz.
  • Bu işlemleri uygularken arada bakıyoruz ne kadar açılmış saçımız diye. Eğer saçınız inat eder açılmazsa sıcak fön tutuyoruz.
  • 35 dk dolduktan sonra şampuanla yıkıyoruz.

bu ürünle açtık kızlar ama çok fazla açtı saçı hiç bu kadar açılacağını beklemiyorduk :)

Eklentiler

• saç.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 135
Arkadaş inn saçi yanma di mi canım ben de açmak istiyorum

resim kucuk ,belli olmuyor,
hangi marka ve fiyati ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…