Ben 3 aylık evliyim amh değerim 0.2 ve çikolata kistim var. Geçen ay rahim filmi çektirdim tertemiz dedi doktorlar tüplerde açık çıktı. Folik asit ve bir sürü vitamin içiyorum. 26 yaşındayım eşim 25 yaşında. Ovulasyon ile takip yaparak adetten 4-5 gün sonra pik oldu. Pikten önceyi pik gününü ve sonraki günü değerlendirdik. Yumurtlamadan sonra göğüs ağrılarım asla geçmedi ve son 3 gündür idrarım açık renk hafif yağ tabakası ve beyaz pütürler var. Böbrek hastalığım yok idrar ondan olabilir dedim ama iyiyim. Dün gece test yaptım idrara sıkışıkken testte hemen iki çizgi oldu ama dalgalanma oldu yani o kırmızı ilerlerken renk hemen dağılmadı sabah kalktım tamamen dağilmiş iki çizgi duruyor. Sabah ilk idrarla yine erken gebelik testi yaptım yine iki çizgi var ama testin t çizgisi yine bi değişik. Adetime 3 gün kaldı. Kan verip üzülmek istemiyorum adetimi beklemek istiyorum ama testler dalgalandığı için çok şüphe ettim. Foto koymayı deneyeceğim. Yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Çok teşekkür ederim üstteki gece alttaki sabah ilk idrar