kizlar aranizda siirtli yada siirtte yasayan varmi

gamken

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
807
156
Kizlar dogu gorevimiz cikti bu sene siirte gidicez hicbir bilgiye sahip degilim nasil biyerdir bilgisi olan yazabilirmi burde dogum yapcam hangi hastaneyi hangi doktoru onerirsiniz bi el atin benim derdimede cok bunaldim birsuru soru isareti var kafamda yeni bi il alismasi nasil olcsk bilmiyorum..

Camur derken soyle..yazin hava cok sicakken birden bire kara bulutlar cokuyo etraf karariyo,( oncesinde tabi kum firtinasi oluyor.) sonra camur gibi yagmur yagiyo..bide bu mevsimlerde cekirge sariyo etrafi cam balkon acamiyosun

Aaa çok şaşırtıcı :O konu sahibesine Allah yardım etsin.

Yine de beterin beteri vardir.cok kotu biryer sayilmaz. Rahatlikla disari cikip dolasabilir.konu sahibi sadece turkceyi pek fazla duyamicak orda. Halk genelde arapca ve kürtce konusur

O zaman dogum ederken hemsireye arapca söylenirsin
:) turkce biliyolarda kendi aralarinda arapca kurtce konusuyolar..mesela uc kisi geziyosunuz diyelim.diger ikisi siirtli.. Senim hakinda birbirlerine bisey soyliyeceklerinde hemen arapca veya kurtce konismaya baslarlar. Sende saf saf bakakalirsin yuzlerine:))

Kizlar bu konuyu gectigimiz yil acmistim siirte gwldik ve dediginiz hersey cikti. Herkez kurtcekonusuyo bende saf saf bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…