rtim bozukluğunu bilemem ama burun ameliyatı oldum. bir kaza sonucu burnum kırılmıştı hem de 2 kez olmak zorunda kalmıştım ve benimkisi çok zor geçmişti, hatta 2. ameliyatta tam anestezi alırken kaçmaya çalışmıştım.
ama çok fazla acımadığını gayet kolay olduğunu söyleyenler de var ki bu yaptıracağınız operasyonlarla ilgili sanırım.
benim kemik kırılıp işlem gördüğü için bir hafta ağzımı açamamıştım
ameliyattan sonra 3 gün tamponla geziyorsun o dönem de kötü mesela yutkunurken bile acı çekiyorsun.
korkutmak gibi olmasın dedim ya gayet kolay atlatanlar da var.
yine de şeklinden memnun değilsen kesinlikle yaptır, çektiğin her acıya değiyor o güzel sonucu görmek.
rtim bozukluğunu bilemem ama burun ameliyatı oldum. bir kaza sonucu burnum kırılmıştı hem de 2 kez olmak zorunda kalmıştım ve benimkisi çok zor geçmişti, hatta 2. ameliyatta tam anestezi alırken kaçmaya çalışmıştım.
ama çok fazla acımadığını gayet kolay olduğunu söyleyenler de var ki bu yaptıracağınız operasyonlarla ilgili sanırım.
benim kemik kırılıp işlem gördüğü için bir hafta ağzımı açamamıştım
ameliyattan sonra 3 gün tamponla geziyorsun o dönem de kötü mesela yutkunurken bile acı çekiyorsun.
korkutmak gibi olmasın dedim ya gayet kolay atlatanlar da var.
yine de şeklinden memnun değilsen kesinlikle yaptır, çektiğin her acıya değiyor o güzel sonucu görmek.
Aynen estetik amacli istiyorum.bilmiyorum daha net degil ama kk de EMRE ILHAN ISMINI COK OVMUSLER AKLIMDA SUAN O DOKTOR VAR AMA BILMIYORUM TABI DAHA NET DEGIL
geçen yıl haziran ayında Emre İlhana ameliyat oldum. benim hem ciddi nefes problemim vardı hem de görsel olarak sevmediğim bir burnum vardı.
ameliyat olmaktan ciddi şekilde korkuyordum zaten bu yaşıma kadar hep bu yüzden erteledim. ameliyatım 4,5 saat falan sürdü. çok da rahat uyandım. tek zorluğu ilk 2 gün yüzün gözün biraz şişecek sonra hızla iyileşiyorsun zaten.
şimdi mi ?
hem iyi nefes alan hem de çok sevdiğim güzel bir burnum var.
geçen yıl haziran ayında Emre İlhana ameliyat oldum. benim hem ciddi nefes problemim vardı hem de görsel olarak sevmediğim bir burnum vardı.
ameliyat olmaktan ciddi şekilde korkuyordum zaten bu yaşıma kadar hep bu yüzden erteledim. ameliyatım 4,5 saat falan sürdü. çok da rahat uyandım. tek zorluğu ilk 2 gün yüzün gözün biraz şişecek sonra hızla iyileşiyorsun zaten.
şimdi mi ?
hem iyi nefes alan hem de çok sevdiğim güzel bir burnum var.
Canim iyi bi doktormu benim nefes problemim yok cok sukur estetik kaygili dusunuyorum.peki sizde nefes sorunu oldugu icinmi okadar uzun surmus normalde nekadar suruyor
Canim iyi bi doktormu benim nefes problemim yok cok sukur estetik kaygili dusunuyorum.peki sizde nefes sorunu oldugu icinmi okadar uzun sürmüs normalde nekadar suruyor
canım o kişinin durumuna göre değişiyor sanırım. iyi mi derken şöyle cevap vereyim benden 15 gün önce kardeşim bir kaç ay sonra da arkadaşımız oldu.
şükürler olsun ki bu zamana kadar bi sorun yaşamadık. zaten ameliyat süresinin uzunluğu kısalığı seni hiç ilgilendirmeyecek bi bakmışsın uyanmışsın.
ben uyandığım an saati sormuştum mesela. ağrım sızım zerre olmadı dediğim gibi tek sorun hastaneden sonraki gün yüzünün gözünün şişmesi. O da 3. günden sonra hızla iniyor.
başka hiç bi sorun yaşamadım.
canım o kişinin durumuna göre değişiyor sanırım. iyi mi derken şöyle cevap vereyim benden 15 gün önce kardeşim bir kaç ay sonra da arkadaşımız oldu.
şükürler olsun ki bu zamana kadar bi sorun yaşamadık. zaten ameliyat süresinin uzunluğu kısalığı seni hiç ilgilendirmeyecek bi bakmışsın uyanmışsın.
ben uyandığım an saati sormuştum mesela. ağrım sızım zerre olmadı dediğim gibi tek sorun hastaneden sonraki gün yüzünün gözünün şişmesi. O da 3. günden sonra hızla iniyor.
başka hiç bi sorun yaşamadım.
tampon çıkarken çok acıyacağını düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı. tampon hatırladığım kadarıyla 5-6 gün kalıyor ve delikli silikon tampon olduğu için burnundan nefes alabiliyorsun.
ben zaten nefes problemi olup burundan nefes alamayan biri olaraktan hiç zorlanmadım diyebilirim :)
canım ameliyattan önce kalbine ciğerlerine falan tetkik yaptırıyosun. ameliyata sorun teşkil edecek bi durum varsa ameliyat etmiyo zaten seni estetisyen