kızlar aranızda progestan kullanan varmı

mavikedilerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
44
0
46
Manisa
ben 6 haftalık hamileyim ve doktor bu ilacı verdi çünkü bundan önce 20 haftalık erken doğum yaptım ama ilaç aşırı derecede baş dönmesi ve uyku yapıyor sizdeki yan etkileri nelerdir.

Ben cok uzun süre kullandım protestanı bende de sürekli bas dönmesi yapıyordu.
Gece yatmadan önce alıyordum hemen uyuyordum cok hissetmeyeyim diye.
Ama sonradan başka bir Dr un önerisiyle vajinal kullanmaya başladım. Vajinal kullanımda etkisi daha fazlaymis. Ayrıca hic bir yan etkisini de hissetmiyordum. Gece yatağıma geçtiğimde koyuyordum cok daha rahat oluyordu.

ben günde 3 defa kullanıyorum ama 8 saat arayla çalıştığım içinde sabah ve öğlen aldığım zaman çok kötü oluyor iş yerinde çoğu zaman izin alıp eve gidiyorum çünkü yatmam gerekiyor

Benim de baş dönmesi ve uyku hali oluyordu, doktorum bana kanama için vermişti, bir süre kullandım kanamam gecince ben de bıraktım,

Çok fazla rahatsız etmese de içtikten sonra saat içinde şikayetlerin oluyordu sonrasında geçerdi

Eğer isin masabasi ısı ise vajinal kullan bence. Otururken de akmiyo ilaç. O zMn bu yan etkileri görmezsin.
Ben içtiğim anda yerimden kalkamiyordum cok kotu. Allah yardımcın olsun

Eğer isin masabasi ısı ise vajinal kullan bence. Otururken de akmiyo ilaç. O zMn bu yan etkileri görmezsin.
Ben içtiğim anda yerimden kalkamiyordum cok kotu. Allah yardımcın olsun

masa başı çalışıyorum evet ilacı daha 1 hafta daha içeceğim eğer tekrardan verirse bu sefer vajinal kullanılanı isterim 1 hafta sonra kontrole gideceğim çünkü teşekkür ederim

Canim aynı ilacı vajinal kullanıyorsun, ayrıca vajinal kullanılanı yok yani. Allah yardımcın olsun boran evvel biter sıkıntıların insallah. Ben 16. Haftama kadar kullandım

Canim aynı ilacı vajinal kullanıyorsun, ayrıca vajinal kullanılanı yok yani. Allah yardımcın olsun boran evvel biter sıkıntıların insallah. Ben 16. Haftama kadar kullandım

saol canım sıkıntılarım azaldı çok şükür inşallah fazla kullanmayacağıım ilacı sadece yan etkileri çok kötü onun haricinde sıkıntım kalmadı yani uyku hali ve baş dönmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…