• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aranızda pilhips lazer epilasyon aletin kullananvar mı

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Merhaba kızlar pilhips yeni lazer epilasyon aletini almak istiyorum iyimi iyi sonuç veriyomu kullananlar yardımcı olursanız sevinirim ürün bu

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 121
Ayy arkadasim bende ondan almak istiyorum. Kullananlar vardir isallah bizi bilgilendirirler. Cok merak ediyorum cunku alinca tekrar ne kadar surede cikiyo en cok onu merak ediyorum. Ve yerimi aliyorum burda:)

Ben yeni aldım ilk denememi Yaptım çok kolay kullanımı sonucunu iki hafta sonra göreceZ bakalım

ben ekimin 14ünden beri kullanıyorum.kullanmadan önce tüyleri kısaltıyorum.Şimdi görüntü mükemmel hiç yok gibi hatta bazı yerlerde tüy yok ama elleyince elime kıllar geliyo yeni jiletle almış gibi.Yani görüntü mükemmel ama elleyince pürüzsüz değil.

ben ekimin 14ünden beri kullanıyorum.kullanmadan önce tüyleri kısaltıyorum.Şimdi görüntü mükemmel hiç yok gibi hatta bazı yerlerde tüy yok ama elleyince elime kıllar geliyo yeni jiletle almış gibi.Yani görüntü mükemmel ama elleyince pürüzsüz değil.
Kısaltmayı nasıl yapıyorsunuz ben kullanalım neredeyse bir hafta oldu hiç bi değişiklik yok gibi umarım bana da fayda eder

Kızlar nerden aldınız lütfen cevap bekliyorum bir de fiyatı ne kadar Epilasyon a para vermekten çok. Yoruldum

Merhaba kızlar pilhips yeni lazer epilasyon aletini almak istiyorum iyimi iyi sonuç veriyomu kullananlar yardımcı olursanız sevinirim ürün bu
Bende babylies almak istiyorumm merak ediyorum cevap bulamasamda alicam artik diger yontemlerdn iyidir en azindan

Back