kızlar aranızda örgü bilen var mı?

kızlar aslında bilmiyor değilim örgüyü model koymayı falanda bilirim ama ben ayarlayamıyorum yanımda olmayan, ölçüsünü tam olarak bilmediğim birine başlamayı.. yani o kısmı tecrübe heralde, ipi ve yapılcak insanı gören kadınlar direkt olarak tahminle biliyorlar bu işi ben o kısmı yapamıyorum.. yaptığım ya dar ya kocaman oluyo ve sinirim bozuluyo.. ip evet ilk başlarda kötü ve bol gözüküyodu ama o kadar sök ve ör yaptım ki ip baya inceldi artık öyle kötü durmuyor. birde kazak yerine ceket örmeye başladım..
ön taraflara da iki sıra saç örgüsü koyayım dedim düz örgüye.. umarım olur..
ben örgüyü çok sevdiğimden hep atkı bere yapan çoktur bana annemde yapar ben bide hazır alırım bazen dağıtıyorum artık onları isteyenlere bir daha atkı dersem annem beni vurur

5 numara ile örmek yoruyordur seni aslında. Ama iyi bir çözüm.
İpin kalın olması yanıltmış seni, yoksa pek ala başa çıkabiliyorsun
ne güzel. Yıkayınca yumuşar, yumuşamazsa eğer hafif ılık ütü ile
geç üzerinden ama çok dikkat et sıcak olmasın. Emeğine yazık olur
sonra.

Kolay gelsin

çok teşekkür ederim önerileriniz için umarım yumuşar.. birde baya yoruyor gerçekten parmaklarım ağrıyo uzun süre örünce neyse artık başa gelen çekilir

kızlar sonunda örgüyü bitirdim size de fotoğrafını koyayım dedim üstte sağda olan ilk yaptığım devasa kazak diğeri yeni biten. nasıl olmuş sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…