• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aranızda klomeni günde 3 kere kullanan var mı

Nilay09

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
138
66
13
34
Merhaba arkadaşlar pko hastasıyım klomeni ilk kullanmamda yumurtam gelişmedi ve kist oluşmuştu bu ay Dr günde 3 gün 8 saat ara ile içmemi söyledi bu sefer olur mu acaba aranzda var mı gün de 3kere içip hamile kalan

Bennn ilk olarak 8 saat arayla başladım. Kontrole gittiğimde büyütmemişti. Bende hayıt suyu içtim inanılmaz şekilde büyümüştü. Ama sonra düştü bebeğim. Aralık ayında yine kullandım. Ve yine hayıt suyu içtim şimdi 7 haftalık hamileyim Rabbime şükürler olsun. Yalnız bende kist yapmadı. Az geldi klomen iğneye geçecektik.

Bennn ilk olarak 8 saat arayla başladım. Kontrole gittiğimde büyütmemişti. Bende hayıt suyu içtim inanılmaz şekilde büyümüştü. Ama sonra düştü bebeğim. Aralık ayında yine kullandım. Ve yine hayıt suyu içtim şimdi 7 haftalık hamileyim Rabbime şükürler olsun. Yalnız bende kist yapmadı. Az geldi klomen iğneye geçecektik.
Canım gözün aydın :) pko mu vardı sende

Evet hem de inatçı :) doktorum demişti klomen bende 3 yumurta oluşup 10 mm de kalmıştı.
Benimki de çok inatçı ya iğne tedavisi görüyorum iki aydır ne yapacağımı şaşırdım geçen ay kimyasal gebelik oldu..artık o kadar yoruldum ki 9 aydır tedavi görüyorum bir gün ben de hamileyim diyebilecek miyim bilmiyorum ..rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benimki de çok inatçı ya iğne tedavisi görüyorum iki aydır ne yapacağımı şaşırdım geçen ay kimyasal gebelik oldu..artık o kadar yoruldum ki 9 aydır tedavi görüyorum bir gün ben de hamileyim diyebilecek miyim bilmiyorum ..rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inş bende de klomen hayıt susuz işe yaramadı. İlkinde sağlıksız gebelik geçirmiştim. Tavsiyem adet günlerinizde hayıt suyu için. Ama abartmayın çünkü düşüğe de sebep oluyor. Bir de Şuara suresinin 22. Ayetini araştırın okuyun çok etkisini gördüm. Her şey ilaç değildir. Veren Rabbim alan Rabbim.

Amin inş bende de klomen hayıt susuz işe yaramadı. İlkinde sağlıksız gebelik geçirmiştim. Tavsiyem adet günlerinizde hayıt suyu için. Ama abartmayın çünkü düşüğe de sebep oluyor. Bir de Şuara suresinin 22. Ayetini araştırın okuyun çok etkisini gördüm. Her şey ilaç değildir. Veren Rabbim alan Rabbim.[/QU
Anladım canım denerim hayıt ı havanda ezip mı içtin biraz ayrıntılı anlatır mısın bide sadece adetliyken mı kullandın

Canım hayıt suyu aldım ben şişede su ile karıştırıp içtim. Adetin sonuna doğru başladım yumurtlama dönemimin başına kadar günde 2 kez içtim. Bir su bardağının dibine 2 3 parmak kadar koydum üstüne su koydum içtim. Şişe bitmiyor yani. Çünkü düşükte yapıyor. Dikkatli olmak lazım. Mojo44 Mojo44

Canım hayıt suyu aldım ben şişede su ile karıştırıp içtim. Adetin sonuna doğru başladım yumurtlama dönemimin başına kadar günde 2 kez içtim. Bir su bardağının dibine 2 3 parmak kadar koydum üstüne su koydum içtim. Şişe bitmiyor yani. Çünkü düşükte yapıyor. Dikkatli olmak lazım. Mojo44 Mojo44
Anladım canım çok teşekkür ederim deniyecen :)

Rabbim kucaginiza aldgnz günü de gstersn inş hayit suyu nerde satilio nasıl bişey biraz anlatrmisnz ve bugün başladım klomeni içmeye alıp ben de başlasam hayit suyundan olur mu

Rabbim kucaginiza aldgnz günü de gstersn inş hayit suyu nerde satilio nasıl bişey biraz anlatrmisnz ve bugün başladım klomeni içmeye alıp ben de başlasam hayit suyundan olur mu
Aktarlardan alabilirsin. Ama dikkatli kullanmak lazım sende kist yapmış yanı olması gerekenden fazla büyütmüş klomen. Bende 10 mm de kalmıştı yumurtalar sana bir şey diyemem kullan yada kullanma diye canım. Çünkü zararı da olabilir. Allah korusun.

Aktarlardan alabilirsin. Ama dikkatli kullanmak lazım sende kist yapmış yanı olması gerekenden fazla büyütmüş klomen. Bende 10 mm de kalmıştı yumurtalar sana bir şey diyemem kullan yada kullanma diye canım. Çünkü zararı da olabilir. Allah korusun.
Anladım cnm ozaman kullanmayim bu ay son şansım klomenle olmazsa aşılama dedi Dr ozaman içeyim o suyu

Anladım cnm ozaman kullanmayim bu ay son şansım klomenle olmazsa aşılama dedi Dr ozaman içeyim o suyu
Doktoruna da danışabilirsin canım. Rabbim şifa versin kucaklarımızı boş bırakmasın inş.

Bende klomen kullandım ilkin de hamile kaldım düşük oldu şimdi ikinci defa kullandım dış gebelik riskim var bence olabildiğince doğal yollarla yumurtaları büyütmeye çalışın bana en iyisi o gibi geliyor

Bende bu ay klomen kullandım günde ikişer tane içtim sabah akşam çok ümitli değilim ama bakalım

Hayıt suyunu ilk kez duydum demek yumurta büyütüyor adet olursam onuda denicem inşallah

Benimde ikinci klomn kullanısım ilkinde hamil kaldım düşük yaptım düşük nedeni ise kan pıhtılasması sorunum varmıs ondan kaynaklıymıs. Bu ikinci klomen . Bakalım sonuc verecek mi bu sfer . Ben uyarılmyınca yumurtlarım gelişmiyor galiba yada çatlayamıyor.

Back