• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar aranizda Izdivac programina katilan varmi?Yada bir tanidigi???

benım 4 kişi var tanıdıgım ama öyle arkadas fılan degıl komşu yanı :d amanın nasıl bı cevredeyım ben :DD

hadiya.acaba cidden evlenmek icinmi katilmislar yoksa para karsiligimi acep?

1 tanesı eski eşine ınadına cıktı :D
dıgerı evlendı.. cok mutlular ama bayadır görmıyorum..
ötekılerden bırı maddıyatı ıyı olan bırınle evlenmek ıcın.
dıgerıde evlenmek ıcın D:

esra erola bizim memleketten 2 kişi katıldı.ikisi de evlenemedi oradan gittiler sonra.bir tane son zamanlarda narin kelebek diyo esra erol sarışın sessiz bi bayan.onu o programa çıkmadan 2 gün önce bostanlı pazarında görmüştüm.aynı tezgahlarda birbirimize fikir vermiştik.2 gün sonra bi baktım kadın esra'da.belki de oraya gitmek için hazırlık yapıyordu....

45 yaşlarında bir akrabamız evlendi dügünü kanalda yapıldı gerçi dügün sonrası kadının giydigi gelinligini çıkarması istenmiş sunucu tarafından sanırım yani hediye etmemişler ama damadın annesi huriye teyzem herzamanki gibi kıyameti koparmış vede iade vermemiş gelinligi 4 sene oldu sanırım startv izdivaç programından çokkk mutlular ev iş araba sahibi bile oldular ... çocuk olmadı maalesf ama çok mutlular......bir digeride olan bir tanıdıgımız evlilik için başvurdu ama olmadı evlenemedi sonrasındada para kazanmak amaçlı gitmeye başlamış gittigi günler için para almış derken yakın zamanlardada duydumki o programdan tanıştıgı bir bayan sürekli rahatsız ediyormuş kendisini programa çıkmaması :66:için tehdit ediyormuş:))kimseye yar etmem seni diyormuş (bu program hala sürüyor):))

esimin tanidigi bir televizyoncu var bende merak etmistim.katilanlar otelde bedava kaliyor yiyecek vs.bedava.ve asgari ucretten maas aliyorlar katildiklari surece

ordan evleniliyor diye, garanti ömür boyu sürecek diye bisey yok zaten
evlilik bu, nerde nasil evlenirsen evlen, ya mutlu olursun yada olmazsin..
ama programa cikmaktan dolayi pisman olduysa bilemeyiz..

ben özellikle programdan evlendiği için pişman olduğunu düşündüm ve sordum.acaba araştırlımıyormu falan filan.evlilik bu nerde armut orda karpuz hangi armut kele karpuz.ne bileceğiz aksinimi söyledik

Back