Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
snokie çok iyi olur verirsen dr unun ismini.valla çok şaşırdım böyle insanlar kalmışmı.gata da çalışıyor demiştin dimi?etlikte yengen etlik doğumevindemi yaptı doğumunu?
canım aradım henüz dönmemiş Amerika'dan asistanıyla konuştum kesin birşey söylemedi ama ben kendisine ulaşmaya çalışacağım yinede...
evet yengem Etlik de yaptı doğumunu asistanlar sayesinde ve şu an bir daha anne olamayabilir...
benim eltim de temmuz 6 da doğum yaptı ama sakın gitme oraya dedi banada
bilgi hastanesinde doktorun kim canım..orda eskiden çalışan bir arkadaşım vardı.. doğum yapıldığını bilmiyordum orda..
merhaba arkadaşlar...
ben doğum yapalı 9 ay oldu ve dünyalar güzeli bir kızım var Allah herkese nasip etsin...
hamile kaldığımda ne bir ssk, bağkur vs herhangi bir sosyal güvencem yoktu...
annemlerin orda bir poliklinikte bir dr duymuştum ve mecburen bütün tetkiklerimi paralı yaptıracaktım...
önceleri bütçemizi zorlar diye tereddüt ettik eşimle ama mecbur bebişimizin sağlığı için gidecektik...
ve gittik...
ben ömrümde böyle bir dr görmedim gerçekten...
yengem Etlik de doğum yaptı ve şu an bir daha anne olamayacak sorunlarla karşılaştı oraya adım bile atmak istemiyorum...
neyse dr um askeri hastanede görev yapıyordu kontroller bir yere kadar parayı verir her ay gidersin istediğin dr a ama işin içine doğum girince doğuma çok nadir gittiğiniz dr lar giriyor...
ve girmesinin de bir bedeli var tabi...
inanın sadece aylık kontrollerim de (40 YTL ve testelerin ücretini ödeyerek 9 ay gittim)...
bir dr bu kadar mı ilgili olur benimle beraber 9 ayı sabırsızlıkla bekledi tabi bazı arkadaşlarımda gidiyordu ve aynı ilgi onlara da vardı...
36+4 de sağlık problerim çıkmaya başladı ve bana doğum erken olabilir dedi...
bende çekinerek doğumuma girermisiniz dedim ve borcumuz ne kadar olur dedim...
gülümseyerek canın sağolsun bir gömlek ve bir kravat alırsın yeter dedi bana...
ve sözünde durdu hiçbir maddi çıkar gözetmekszin doğumuma girdi kızımda bende gayet sağlıklı kurtulduk ve şu an yok denecek kadar bir sezeryan izi taşıyorum ellerine sağlık...
biraz uzun oldu ama dr gerçekten çok önemli arkadaşlar...
bende doğumdan sonra tatlı yaptırdım gömleğini kravatını aldım eşimde bilgisayarına eksik parçaları varmış onları tamamladı ve teşekküre gittik innaırmısınız gözleri doldu duygulandı işte o yüzden ben böyle dr görmedim Allah razı olsun...
şu an Amerika da ama gelecek diye duydum eğer geldiyse ve isteyen arkadaşlar olursa telefonda görüşürüm sizi de yönlendiririm....