Bebek Beslenmesi kızlar aptamil kullanıp ta bebeği kabız olan varmı cevap yazın

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bitanelerim

yavuz hatice
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
169
1
96
Antalya
kızlar benim kızım 6 ayını bitirdi hem emziriyorum hem ek gıdalar yiyo hemde mama veriyorum 4 gundur aptamil 2 4 gun önce hazır süt veriyodun yarısına kadar sulanmış ve çişini yapamadı bizde dedik sütten galiba aptamil aldım ve bugunde dk gittim lavman yaptım hala ıkınıyo neden anlamadım acaba sut yaptı bende birden mamaya geçtim oda ağırlaştırdımı bilmiyorum kızlar bilginiz varsa yazarmısınınz mamadan mı oldu acaba tekrar sutmu denesem

aynı sorun bizdede var aptamil 2 ye geçtim ve kızım çok zor kaka yapmaya başladı.ama artık onuda kullanmayacağım.mamayı bırakıp inek sütü vermeye başlayacağım.araştırdım ve böylesinin daha doğru olduğuna karar verdim.tabi bu benim fikrim..

süt kabızlık yapar ama mamanın da kabızlık yaptıgını bizzat gördüm.zaten emziriyorsun ve ek besıne gecmıssın bence mama vermemelısın.6 aydan sonra pınarın 6-12 ay sütünü verebilirsin.ek gıda olarak meyve ögününde ananas,kayısı,armut gibi meyve püreleri be bol su içimi kabızlıgına iyi gelir.

kabız olanlar için aptamil markasının Conformil adli mamasını kullanın. hem tadı çok güzel hem de bağırsak olayını dengeliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…