kızlar aöf ye rekor derecede katılım ve kayıt olmasının nedeni ne olabilir...?

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar...bu sene aöf tavan yapmış resmen ve geçen yıllara nazaran kat kat fazla katılım varmış...
sizce bunun nedenleri neler olabilir...
aslında moral bozucu bir durum...
şimdi aöf ye katılımın fazla olması demek ;
-öğrenci fazlalığından kredilerin de yükselmesi ve erişilmez puanlara çıkması demek...
-aöf için gerekli ve geçerli her işin aksaması demek, örneğin bu sene olduğu gibi kitapların alınamaması, giriş kartlarının yetişmemesi vs..
-öğrenci fazlalığından dolayı sınava girilecek yerlerin devasa şekilde değişik olması..örneğin sabah bir okulda, öğleden sonra diğer okulda ertesi gün yine başka bir okulda sınava girmenin vermiş olduğu stres ve mali sıkıntıya sebep olması demek...
-öğrenci fazlalığından dolayı aöf bürolarındaki telefonların cevaplanmaması demek, hiçbir soruya cevap alamamak demek...
demek demek demek...
anlayacağınız bunlar sadece bir kaç örnekti...bunları bizzat yaşamış biri olarak bu sancılı dönemi birlikte paylaşalım ve bilinçsizce sınava girmek yerine, bazı şeyleri sindirmiş olarak yola devam edelim istedim...
evet kızlar..fikirlerinizi bekliyorum....

bende kitapları alana kadar akla karıyı sectım simdi bide ögrencı kartı almak ıcın kıvranıcaz bune ya örgün daha kolay vallahi pişman oldum desem yeridir :18:

bence fazla katılım olmasının sebeplerinden biri 2.üniversite okuma firsati çıktı sınava girmeden 2.neden ise engelliler aöfde öğrencilik hayatı boyunca hiç para ödemicekler bu etkenler yüzünden katılım arttı aöfye

birde başörtü sorunu çözüldüğü için sanırım bu kadar katılım var aöf ye...
sınavlara başörtülü girilebiliyor artık onunda etkisi var hemde çok etkisi var...
bizzat ben kapalı bir bayan olarak başörtü sorunu olduğu için önceki yıllarda tercih edemedim...bu seneye kadar aksadı..yaş oldu 26..hayırlısı bakalım...

aynen katılıyorum cnm buda çok gerekli neden

erkeklerde askerlik yapmamak için,bayanlarda başörtüsü sorunu kalktığı için ve harçları kaldırdık diye açıklama yapmaları olabilir mi(yine ödüyoruz o harcı pek kalktığı söylenemez)

erkeklerde askerlik yapmamak için,bayanlarda başörtüsü sorunu kalktığı için ve harçları kaldırdık diye açıklama yapmaları olabilir mi(yine ödüyoruz o harcı pek kalktığı söylenemez)

aa haklarını yemeyelim 45 tl kaldırdılar ya
bakınız bana 350 ödeyeceğime 305 tl para yatırdım
bakalım önümüzdeki dönem için ne kadar daha soyulucaz

kimlik kartımı almaya büroya tam 3kez gittim gelmemişti

sınavda geçerli kimlik belgesi almak için de sırada tam 3saat bekledim aldım

2gün sonra msj geldi kimliğiniz büroya geldi diye bir daha gittim ve bu kezde 7saat sırada bekledim öyle aldım

rekor derecede katılım var diye bana bunu yaşatmak zorundalar mı her yıl bunu yapıyolar memurları da özenene bezene seçmişler zaten

valla bildiğim tek şey aöf öğrecilere nasıl eziyet ederiz hesabı yapıyor
hizmeti adama çile çektirerek veriyorlar ki bu hizmet değil eziyet oluyor
valla hakkımı helal etmiyorum

Ablam hiçbir şey için geç değildir.Ben 30'um dan sonra 2 çocukla başladım.Şimdi oldu yaş 35..Son sınıfım ve okul bitince üstüne daha ne yapabilirim diye planlar yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…