kızlar aof sınav yerleriniz belli oldumu

valla 3 yada4 gün oldu geleli arkadaşlar ama 3 ayrı okula vermişler sinir oldum koşkoş yapacağım gecen sene ne güsel tek okulda olmuştu vize final bütüm akannehir

valla 3 yada4 gün oldu geleli arkadaşlar ama 3 ayrı okula vermişler sinir oldum koşkoş yapacağım gecen sene ne güsel tek okulda olmuştu vize final bütüm akannehir

çok olmuş geleli bende merak ettim acaba beni nereye vercekler diye,benimki gelmedi,aof siteside açılmıyor,3 ayrı okul gitmen zor olacak ,bende ilk kez giricem myodan geçiş yaptım hangi bölüm senin?

banada geldi ama cok dağınık yerlere vermişler sabah başka öğleden sonra başka nasıl gitcem bilmiyorum

bana da geldi 4 farklı okul of yaa hemde hepsi alakasız alakasız yerlerde..
bu ne biçin dağılım arkadaşım ya..

benimkide geldi.2 tanesi yakın 2 tanesi uzak..insan eve gitme payı bırakır sabah ile öğle arasında.bunlarda o akılda yok.bütün gün koşuşturucaz işteee

ya kızlar bişi sorcam.4 farklı yer 3 farklı yer gibi yorumlar yapılmış.ben anlayamadım.gecen sene sınava girdigimde cts gnü 4 dersten sınava giriodum hepsi aynı okulda.pazar günü de 3 dersten giriodum onuda baska bi okulda giriodum.simdi bu 3 ayrı yer 4 ayrı yer ne oluyor anlayamadım:S

2 oturum yapıldığı için,bir günde ayrı ayrı okula verilenlerde oluyormuş,iki günde 3-4 okulda girende olabilir onu demek istemişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…