• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar annemin saçını açıcı kullanarak nasıl açık kumral yaparım???

oORitaOo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
88
1
0
İstanbul
Kızlar annemin dip bloyası baya biir geldi sarı röfleleri var dip boyasını klasik cila yöntemi ile değil de düz açık kumral yapmak istiyoruz yavaş yavaş kesitire kestire uçlardan düz kumrala dömeyi planlıyoruz benim elimde açıcı ve peroksit var karışımı nasıl hazırlarsam birebir bildiğimiz açık kumral olur kutulardaki gibi palette açık kumral istiyoruz lütfen yardım .s.o.s

Son düzenleme:
şimdi annenin saçının dipleri heralde koyu %6 lık yerine %9 luk oksidan kullanmanı tavsiye ederim açıcıdan bir ölcek peroksitten 2 ölcek kullanacaksın örnek verirsem 50 gr açıcı +100 gr peroksit diplerden 3 cm bırakarak boyamaya başlıcaksın tabiki hızlı hızlı saçın açılmış yerlerine fazla elleme ama 20 dk sonra diplere başlarsın hızlı hızlı çünkü dipler çok çabuk açılır üzerine bone veya bi poşet geçir önceden 20 dk beklemişti zaten poşetten sonrada 25 dk beklersin bakarsın eşitlenmişmi diplerle boylar ona göre açarsın fazla açılmamasına dikkat et yıkadıktan sonra bol kremleyin ama bu süre içinde yıkadıksan sonra renk gözünüze iyi gelmeyecektir turuncumsu gibi olabilir ama saçı bir gün dinlendikten sonra istediğiniz rengi boyayabilirsiniz.

yazdığını bir daha okudum birebir açık kumral bi saç olmaz çünkü açıcı saçtaki pigmentleri sökerek çalışır kumral tonunu yakalamassınız çünkü saç siyahsa kahverengine sonra turuncu kahve ondan sonra altın sarı ve yavaş yavaş sarıya döner kumralda durmanız gibi bişey sözkonusu değil

Back
X