• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ankarada olanlar acil yardımmm etsin lütfennn

seda89

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
3
0
6
34
Balıkesir
merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve yardımınız olabileceğini düşündümm.. daha 3 gün önce nikahım oldu ankaradan bi düğün solunu bulmam lazım uygun fiyatlı haziranda düğün yapmayı düşünüyoruz fakat ben ankarada değilim eşimde görevde düğün salonları hakkında pek bilgim yok bilenler duyanlar uygun fiyatlı ama güzel bir salon önerebileceğiniz yerler varmııdır? :3:

merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve yardımınız olabileceğini düşündümm.. Daha 3 gün önce nikahım oldu ankaradan bi düğün solunu bulmam lazım uygun fiyatlı haziranda düğün yapmayı düşünüyoruz fakat ben ankarada değilim eşimde görevde düğün salonları hakkında pek bilgim yok bilenler duyanlar uygun fiyatlı ama güzel bir salon önerebileceğiniz yerler varmııdır? :3:

çıragan kristal düğün salonu maltepede uygun fiyatlı benim düğünüm orada oldu hoş nezih bir ortam kır düğünü düşünürsende gölbaşında bizim çatı var ok:54:

Back