G gunesimibekliyorumm Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2022 46 7 29 20 Temmuz 2022 Konu Sahibi gunesimibekliyorumm #1 Kızlar merhaba 7haftalık hamileyim henüz doktora karar veremedim. Ankara’da ki özellerde bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
Kızlar merhaba 7haftalık hamileyim henüz doktora karar veremedim. Ankara’da ki özellerde bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
D Denizyildizi21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2021 1.863 2.848 20 Temmuz 2022 Konu Sahibi gunesimibekliyorumm #2 Çigdem güler, ilk dogumum bir tane keşkem yok
Anneyim annemm Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 289 169 26 Temmuz 2022 Konu Sahibi gunesimibekliyorumm #3 gunesimibekliyorumm .!.: Kızlar merhaba 7haftalık hamileyim henüz doktora karar veremedim. Ankara’da ki özellerde bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Genişletmek için tıkla... Koru hastanesi, Fatma bolkan
gunesimibekliyorumm .!.: Kızlar merhaba 7haftalık hamileyim henüz doktora karar veremedim. Ankara’da ki özellerde bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Genişletmek için tıkla... Koru hastanesi, Fatma bolkan
G gunesimibekliyorumm Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2022 46 7 29 26 Temmuz 2022 Konu Sahibi gunesimibekliyorumm #4 Özel klinik istemiyorum malesef rapor sıkıntı oluyor
G gunesimibekliyorumm Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2022 46 7 29 26 Temmuz 2022 Konu Sahibi gunesimibekliyorumm #5 Koru hastanesinden çok memnun değiller doktoru bilmiyorum ama
fsp Guru Kayıtlı Üye 28 Aralık 2011 215 188 26 Temmuz 2022 Konu Sahibi gunesimibekliyorumm #6 gunesimibekliyorumm .!.: Kızlar merhaba 7haftalık hamileyim henüz doktora karar veremedim. Ankara’da ki özellerde bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Genişletmek için tıkla... Memorial Nesrin Fener
gunesimibekliyorumm .!.: Kızlar merhaba 7haftalık hamileyim henüz doktora karar veremedim. Ankara’da ki özellerde bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Genişletmek için tıkla... Memorial Nesrin Fener
G gunesimibekliyorumm Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2022 46 7 29 28 Temmuz 2022 Konu Sahibi gunesimibekliyorumm #7 Merhaba siz Nesrin hanıma mı gittiniz bende şuan onu düşünüyorum ama kararsızım hastane vs nasıl ve doktora hemen ulaşılabiliyor mu ? İlgili mi
Merhaba siz Nesrin hanıma mı gittiniz bende şuan onu düşünüyorum ama kararsızım hastane vs nasıl ve doktora hemen ulaşılabiliyor mu ? İlgili mi
fsp Guru Kayıtlı Üye 28 Aralık 2011 215 188 29 Temmuz 2022 Konu Sahibi gunesimibekliyorumm #8 gunesimibekliyorumm .!.: Merhaba siz Nesrin hanıma mı gittiniz bende şuan onu düşünüyorum ama kararsızım hastane vs nasıl ve doktora hemen ulaşılabiliyor mu ? İlgili mi Genişletmek için tıkla... 37. Haftamdayım 10. Haftadan beri Nesrin hanıma gidiyorum memorial çoook memnunun daha önce koruya gitmiştim ilk başta hiç memnun kalmadım imkanınız varsa memeorial a giysin derin Nesrin hoca çok pozitif çok iyi bir hoca
gunesimibekliyorumm .!.: Merhaba siz Nesrin hanıma mı gittiniz bende şuan onu düşünüyorum ama kararsızım hastane vs nasıl ve doktora hemen ulaşılabiliyor mu ? İlgili mi Genişletmek için tıkla... 37. Haftamdayım 10. Haftadan beri Nesrin hanıma gidiyorum memorial çoook memnunun daha önce koruya gitmiştim ilk başta hiç memnun kalmadım imkanınız varsa memeorial a giysin derin Nesrin hoca çok pozitif çok iyi bir hoca
G gunesimibekliyorumm Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2022 46 7 29 30 Temmuz 2022 Konu Sahibi gunesimibekliyorumm #9 Şuan benim de en içime sinen o. Fiyatları düşündürüyor tabi. Medicalpark hakkında bilginiz var mı acaba?
Şuan benim de en içime sinen o. Fiyatları düşündürüyor tabi. Medicalpark hakkında bilginiz var mı acaba?