• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar anadolu yakasında pko tedavisi yapan doktor

Gunbatimi1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
225
25
13
34
Kızlar anadolu yakasında sultanbeyli umraniye Samandıra kurtkoya sarigazide bu konuyla ilgilenen tedavi eden doktor arıyorum. Bikaç doktora gittim tedavi yapmıyorlar hep baştan saviyolar

pko tedavisi diye bir şeyi ilk defa duyuyorum, benim bildiğim pko yumurtalığının şekli kist görünümünde ve tedavisi mümkün değil. Sadece düzenli adet olmak, kadınlık hormonunu yükseltmek, tüylenmeyi azaltmak için doğum kontrol hapı veriyor doktorlar. Ben de pko luyum bugüne kadar gittiğim bütün doktorlar hep aynı şeyi söyledi.

Degerlerde yüksek cikio ama ..ve kistler var deniyo bazılarına kistin gitmiş diyolar o nasıl oluyo
adet olduğunda kistler temizlenebiliyor ama bir sonraki adet döngüsünde gelişmeyen yumurtalar yine kist oluşturuyor pko tamamen ortadan kalkan birşey değildir sadece pko kaynaklı belirtiler hafifletilebilir

Ben buay ilaç kullandım ilk defa tarlusal önceden 10 gün geciyodu enfazla yada zamanında geliodu 5aydir gecikio bende Hamile miyim die bekliorum sonunda negatif ilk evlendiğim ay hamile kalmıştım 48 kiloydum.kurtaj oldum.9 ay oldu hala hamile olamiyorum suan 56 kiloyum

adet olduğunda kistler temizlenebiliyor ama bir sonraki adet döngüsünde gelişmeyen yumurtalar yine kist oluşturuyor pko tamamen ortadan kalkan birşey değildir sadece pko kaynaklı belirtiler hafifletilebilir
pkoda kiloda çok önemli kilo almamaya çalış tabi çok zayıflıkta iyi değl ama pkoda kilo alımı daha kolay vermek daha zor oluyor kilo aldıkça insülin direncide artıyor bu da yumurtaları etkiliyor yumurtalar direnç kazanıyor

Back