- 23 Ağustos 2024
- 271
- 43
- 28
- Konu Sahibi Kadriyetaycurr
Kızlar anadolu yakası İstanbul güzel bir tüp bebek doktoru önerirmisiniz yumurtalık donduracagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış yazmışım iyi bir doktormu acabaBahceci de bir profosor var ozkan ozdamar başvurabilirsiniz fakat yumurtalık degil yumurta yada dollenmis embriyo dondurabilirsiniz
Evet ben 28 yaşındayım ve erken menepoz olabilir o yüzden dondurmam gerekiyor siz gittinizmi acaba o doktoraEbru öztürk bahcecide altunizade şubesinde. Ancak dondurma islemi icin belli şartlar araniyor bildiğim kadariyla
Evet ben kendisinde tup bebek tedavisi gördüm cok cok memnun kaldimEvet ben 28 yaşındayım ve erken menepoz olabilir o yüzden dondurmam gerekiyor siz gittinizmi acaba o doktora
Zorlu bir surecmi acaba ben yumurta dondurup 3 4 yıl sonra falan deneyeceğim ozamanda o yurmurtayla tüp bebek olacak sanırım kaç yumurta topluyorlar acaba bir sınırı falan varmıEvet ben kendisinde tup bebek tedavisi gördüm cok cok memnun kaldim
Görüştüm cnm hastaneyle yumurta dondurmaya 90 bin TL dediler ve ilaçlar falan muayene hariç fiyatlar böylemiEvet ben kendisinde tup bebek tedavisi gördüm cok cok memnun kaldim
Ben 2 sene önce tedavi gördüm fiyatlarin güncel halini bilemiyorum. Ama ucuz bir islem degil. Ve dondurma islemi yillik ucrete tabi her sene o da yenilenecektir. Son zamanlarda ordan tedavi goren varsa onlar bilgi verebilir. Ama ben de giderken biraz rakamlar yuksekti onu biliyorumGörüştüm cnm hastaneyle yumurta dondurmaya 90 bin TL dediler ve ilaçlar falan muayene hariç fiyatlar böylemi
Merhaba ben şuan anadolu yakası altunizadede mehmet reşit asoğluna gidiyorum tüp bebek için önerebilirim memnunum :)Anladım teşekkür ederim
Bahçeci umut tüp bebek merkezindeAnladım teşekkür ederim