• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar amerikan tip merkezi tup bebek labaratuvari nasil?

bibakarmisin

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar,

Amerikan hastanesi tup bebek merkezi labaratuvariyla tecrubesi olan var midir? Internettede cok bilgi bulamiyorum. Orayla calisan bir doktorla surece baslamayi dusunuyorum. Bir bagdat caddesinde birde sislide varmis sanirim.
Tecrubesi olanlar lutfen yazabilir mo? Doktor kadar labaratuvarda cok onemli oldugunu biliyorum.
3. Denemem olucak artik dogru bir secim yapmak istiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba benim gibi Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi gören oldu mu fikirleri neler
Merhaba bende Brüksel tüp bebekte tedavi görüyorum. Amh m düşük olduğu için havuz tedavisi oluyorum. Bu ay 3 4 yumurtadan bir tanesi aşırı büyüdüğü için tek yumurtayla olmasin çok yumurtayla olsun diye 1 ay ertelendi tedavim. Önümüzdeki ay kaldığımız yerden devam edicez inşallah bir aksilik olmazsa

Merhaba bende Brüksel tüp bebekte tedavi görüyorum. Amh m düşük olduğu için havuz tedavisi oluyorum. Bu ay 3 4 yumurtadan bir tanesi aşırı büyüdüğü için tek yumurtayla olmasin çok yumurtayla olsun diye 1 ay ertelendi tedavim. Önümüzdeki ay kaldığımız yerden devam edicez inşallah bir aksilik olmazsa
Benim ilkindr negatif oldu sonra iki opu oldum gelişmedi malesef cem hoca beni hayal kırıklığına uğrattı. Başka merkez ve doktor arayışındayım artık orda devam etmeyeceğim.

Benim ilkindr negatif oldu sonra iki opu oldum gelişmedi malesef cem hoca beni hayal kırıklığına uğrattı. Başka merkez ve doktor arayışındayım artık orda devam etmeyeceğim.
Öncesinde çok olumluydu, vitaminler yeterli dedi, sonra yüzde bir etkisi var dedi.3. opumda farklı hiçbir yöntem denemedi ayrı ilaç iğne vs. Beşinci güne iki embriyomuz oluştu sonra 6. Gün iptal etmişler, yıkıldık. Para olsun da duygularımız önemli değil malesef onlar için.

Öncesinde çok olumluydu, vitaminler yeterli dedi, sonra yüzde bir etkisi var dedi.3. opumda farklı hiçbir yöntem denemedi ayrı ilaç iğne vs. Beşinci güne iki embriyomuz oluştu sonra 6. Gün iptal etmişler, yıkıldık. Para olsun da duygularımız önemli değil malesef onlar için.
5. Güne iki embriyo gittiyse neden 6. Gune gittiler transfer olmadi ki

Back
X