Kızlar ameliyattan 12 gün sonra yüzüm nasıl olur?

dryesil

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
29
0
kızlar 10 haziran perşembe rinoplasti ameliyatı oldum. 22 haziran gibi görüşmem var. burun durumum nasıl olur? bütün bandajlar sargılar çıkar mı?. görüntü olarak morluklar iner mi?.

22 hazrian a çıkar mı dersiniz kızlar?. perşembe oldum. salı günü öğleden sonra gel dedi doktor. salı günü alçıyı mı çıkarıcak acaba?

Canım herkesde 12.ci gün farklılık gösterebiliyor
benim 12.ci günümde morluğum geçmişti çoktan ama hala bandajlıydım mesela

benim 12. günümde morluklar çoktan geçmiş hafif sarılık kalmış ama şişlikler vardı .burnumdada flaster vardı canım ..doktorun uygulama şekline ve senin binyene göre degişir sanırım

kizlar ben ufuk bilkaya amaliyat oluyorum 28 temmuz cok merak ediyorum 4u gun nasil olurum tamponlar cikarmi ve kendimi nekadar iyi hissederim biraz duzelmis olurmuyum,kimler bu doktora oldu acili mi sonrasi cok merak ediyorummm

normalde alci en az 1 hafta sonra cikiyor, sonra 1 hafta daha bandaj takiliyor

evet dryesil bu kısmı standart düşün.

eğer görüşmen varsa bir şekilde önlemini almalısın. bünyeye bağlı oluyor ama sanırım bunlar en azından şişlikler zamanla geçiyor. morlukların izlerine falan hiç girmeyim. acil işin varsa ya iptal edebilirsin ya makyaj vs ile düzeltilebilirse artık nasıl iz varsa bilemiyorum.. lütfen moralini bozma .hani güvenip geçer falan diye düşünüp önemli bir görüşmen varsa riske atma diye söylüyorum. bir B PLAN yap.Yoksa ben de 15.gün işe gitmek zorundayım ben de ne yapacağım bilmiyorum. şişlikler için yapabileceğim birşey yok.eğer morluklar,sarılıklar geçmezse ki daha zamanım var geçer gibi geçmezse fondoten falan ama şiş daha geçmez.

miha cım bu arada fotona baktım. 18 günde şişlikler geçmiş sanırım.güzel olmuş. yalnız ameliyat öncesi foto yoktu bir de önden çekilmiş foto.. özellikle mi eklemedin.yoksa ekleyebilir misin?

antibiyotik 20 tane sanırım.günde iki taneydi.bitene kadar içiliyor değil mi?

yandan bakinca iyide, önden daha cok sis gözüküyo ya, hele ucu öncekinden daha büyük duruyo CADIARZU o yüzden eklemedim. ameliyat öncesimi? amanin ben o burnu unutmustum bile eyvahedigeldismile ekliyim bari :)

antibiyotik bende 10 taneydi. günde iki tane attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…