Sivilceli Ciltler Kızlar aman dikkat!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
kızlarr
burda okuyupta aldığım ARAPKIZI kremini kullandım ve şuan yüzüm berbat durumda
anlatmamın imkanı yok
çok fazla büyük büyük sivilce çıkardım ve yüzüm çok kızardı acısıda cabası
üç gün kullanmam yüzümün tanınmaz hale gelmesine emin olun yetti
amacım lütfen kulaktan dolma ürünleri cildimizde denemeyelim....
belki faydasıda olmuştur mutlaka ama bana faydasından çok zararı yetti diyebilirim
bu zamana kadar hiç doktora gitmemiştim ama bu yüzüm şuan beni çok rahatsız ediyo
ablam doktora götürücek beni başka bi çözüm yolu göremiyorum yani o derece
dikkat edelim kızlar sadece...senağlama

katılıyorum arkadaşım sana ben de aynı durumdan müzdaribim
ve insan birşeyle ne kadar uğraşırsa o kadar kötü oluo. ne güzel cildim vardı, uğraştım uğraştım berbat bi durumda şimdi çareler arıyorum eski halime geri dönmek içinnn

moralim çok bozuk canımm dikkat edelim ya kullanmayalım öle ne idüğü belirsiz şeyleri

bende de aynı sorum oldu ne zmn sürsem siwilce ben de 2 kullanım sonucunda bıraktım o kremi.
ellerinize we ayaklarınıza sürün sadece.başka yere sürülmez o krem..

bende de aynı sorum oldu ne zmn sürsem siwilce ben de 2 kullanım sonucunda bıraktım o kremi.
ellerinize we ayaklarınıza sürün sadece.başka yere sürülmez o krem..

canım felaket bi krem ya
ben nasıl yaptım bu hatayı bilemiyorummafoldumben
yüzüm çok kötü şimdi çözüm ararken daha kötü oldu

o krem berbat bişi.. gözenekleri tamamen tıkıyor

çook haklsın ya gözenekleri tamamen tıkıyo nasıl ii gelebilir ki zaten ilk sürdüğümde aynı şeyi ben düşündüm ama yorumlar gayet iyiydi burda 3 gün üst üste sürdüm cildim şuan tanınmaz halde diyebilirim

senağlama senağlama senağlama

lmaz:lmaz: asla tavsiye etmiyorum kızlar bide doğal krem güya lanet olsun nerden kullandım yaa
mafoldumben mafoldumben

Alla Alla kızlar ya yıllardır kullanıyorum faydası dışında hiç bişe olmadı hatta onu kullanmadıgımda yüzüm bozuluyo.
ama her yüze etkisi farklı tabi !

Ben de birkaç hafta önce yeşil çay sabunu kullanarak mahvettim cildimi imex ve sirkeyle biraz düzeliyse de hala geçmediler. Hatta bazıları kırmızı leke şeklinde kaldılar. Cildimde hiç çıkmayan sivilcelerle baş etmek zorundayım şimdi. Cildimin dengesini bozdum sanırım ondan oluyo bütün bu sivilceler. senağlamavDüzelicek gibi gelmiyorlar ben de kendi haline bıraktım artık. Ama sürekli kullandığım doğal zeytinyağı sabunum hepsinden iyi geliyor cildime.kaydirigubbakcemile2 En son bitmişti ben de tekrar almadım sanırım yine ona başlıycam. Gerçekten sivilcelere çok iyi geliyor ben tavsiye ediyorum.

moralim çok bozuk canımm dikkat edelim ya kullanmayalım öle ne idüğü belirsiz şeyleri

artık son cnm:) bi daha kullanmam diorum ama bi kaç kişi işte şu şey ii şu şey kötü falan diyince onların lafına uyuyor kullanıorum ve bin pişman oluyorum...
en ii şey su en zararsız şey...
bundan sonra sadece su ile temizleyeceğim yüzümü...lmaz:

arapkızı kremı kucuk bı kutu 3 liraya falan satılıyo sız başka bısey kullanıyo olamaysınız bız bu sene sınıfca kullandık bıtek sıvılcelı bolgeye ve yatarken surceksınız gunes gormıcek yanı sabah kalktığınızda da peceteyle silin bakın cıkan sıyah noktaları gorceksınız ılk gunler sıvılceler azıyo cunku topluyo ıltıhabı cıltekı yaği sonra gecırıyo yağlı cıltler pembesını diğerlerı mavısını kullanıyo

Arkadaşlar eğer cildinizde bir problem olduğunu düşünüyorsanız mutlaka önce bir doktora gidin. Ben de sivilce problemim var diye bir süre oradan buradan duyduğum şeyleri yüzüme sürüyordum. Sonra farkettim ki gittikçe daha kötüye gidiyor. Sonunda doktora gittiğimde ortaya çıktı ki yüzümdekiler sivilce değil zonaymış. Anlayacağınız her işi uzmanına danışmak gerekiyor yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…