- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
İyi değil kekse baktırmasaydın diyorlar ben artık bazı doktorlara da güvenmiyorum açıkcası bu da huzursuz etti bu konuda tecrübem YoK ilk defa böyle seyler yasıyorum içime o günden bu yana korku düştüDoktor size zarar verecek birşey yapmaz
Zararı olmaz
Gebelikte de muayene olabilir
Emar yaptırmadım adet günüme 3 gün var kan testi yaptıracağım salı günü aynı gün emar da ısterim en azından bir fıkrim olur evet kendimi çok kastım enfeksıon da olabilir ama zaten o iki gün süren akıntı birden kesildi koku veya sarı değildi şeffaf ve temizdiVajinal muayene sırasında ağrı olduysa çok kasmışsındır kendini ayrıca enfeksiyon olabilir yada yara mantar poliğ gibi şeyler smear yaptırdın mı hiç? Gebelikten öncede şimdide vajinal usg yaptırdım çok şükür zararlı birşey değil
Ayyy teşekkür ediyorum ıcım biraz rahatladı çok şükürBen yeni hamileyken karından baktı keseyi göremedi doktor ve alttan bakti gördü keseyi yani hamilelikte bile sıkıntı olmuyor yumurtlama dönemin de sıkıntı olacağını düşünmüyorum
İyi değil kekse baktırmasaydın diyorlar ben artık bazı doktorlara da güvenmiyorum açıkcası bu da huzursuz etti bu konuda tecrübem YoK ilk defa böyle seyler yasıyorum içime o günden bu yana korku düştü
Beni bu konuda insanlar korkuttu ondan dolayı sordumYumurtalar rahim içinde olur doktor aletle rahim içine kadar girmez ki..
Evet haklısınız çevre korkuttu ondan dolayı tedirgin oldum ama ıcım rahat şimdi teşekkür ediyorumHepsinde de bakıldı
Karından göremeyince
Zararı olmadığını söyledi iki doktorum da
Muayene olmanın zararı olsa
Doktor muayene etmez zaten
Olmak istemezseniz sizin bileceğiniz iş
Ben doktorlara güveniyorum
Evet haklısınız çevre korkuttu ondan dolayı tedirgin oldum ama ıcım rahat şimdi teşekkür ediyorum
Mutlaka soracağım bu haft ınsallahDoktorunuza sorum tekrar
İçiniz rahat eder
Kulaktan duyma bilgiler yanlış olabiliyor
Tecrübesiz olunca insan merak ediyor
Seni anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?