Kızlar alt muayene yumurtlama döneminde zarar verir mi ?

Nisanesintisi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
2.595
2.933
83
Ne olur bu konuda bileğisi olan varsa yardım etsinyassın lütfen bana yumurtlama günümde doktor alttan kontrol etti ve canım çok yandı iki gün kasık sancım vardı şeffafbir akıntı rahatsız edici çocuk düşünüyoruz ve bu zarar verir mi sürece çok huzursuzum

Doktor size zarar verecek birşey yapmaz
Zararı olmaz
Gebelikte de muayene olabilir

Doktor size zarar verecek birşey yapmaz
Zararı olmaz
Gebelikte de muayene olabilir
İyi değil kekse baktırmasaydın diyorlar ben artık bazı doktorlara da güvenmiyorum açıkcası bu da huzursuz etti bu konuda tecrübem YoK ilk defa böyle seyler yasıyorum içime o günden bu yana korku düştü

Vajinal muayene sırasında ağrı olduysa çok kasmışsındır kendini ayrıca enfeksiyon olabilir yada yara mantar poliğ gibi şeyler smear yaptırdın mı hiç? Gebelikten öncede şimdide vajinal usg yaptırdım çok şükür zararlı birşey değil

Emar yaptırmadım adet günüme 3 gün var kan testi yaptıracağım salı günü aynı gün emar da ısterim en azından bir fıkrim olur evet kendimi çok kastım enfeksıon da olabilir ama zaten o iki gün süren akıntı birden kesildi koku veya sarı değildi şeffaf ve temizdi

Ben yeni hamileyken karından baktı keseyi göremedi doktor ve alttan bakti gördü keseyi yani hamilelikte bile sıkıntı olmuyor yumurtlama dönemin de sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Hepsinde de bakıldı
Karından göremeyince
Zararı olmadığını söyledi iki doktorum da

Muayene olmanın zararı olsa
Doktor muayene etmez zaten

Olmak istemezseniz sizin bileceğiniz iş
Ben doktorlara güveniyorum

Evet haklısınız çevre korkuttu ondan dolayı tedirgin oldum ama ıcım rahat şimdi teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…