- Konu Sahibi lahanabebekk
Eki Görüntüle 862404
kızlar aklımda bu yemek takımı var çok beğendim.karacanın sizce nasıl? takımlarda desen çiçek falan pek sevmiyorum sadelikten yanayım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadarı fazla sade sanki
cook güzel hatta ben de bu takımın emsanda olanını almayı düşünüyorum orda altın rengi seçeneği de var sanki o daha iyi gibi sende bi bak istersen
Eki Görüntüle 862403
Eki Görüntüle 862404
Eki Görüntüle 862405
Eki Görüntüle 862406
kızlar aklımda bu yemek takımı var çok beğendim.karacanın sizce nasıl? takımlarda desen çiçek falan pek sevmiyorum sadelikten yanayım :)
gercektende cok sade.oval kare olması hosuma gıttı.yınede tercıh senın tabı.fıyatı nedır bu takımın?
Bence çok sade ve modern alabilirsiniz gönlünüzce de kullanmak nasip olur inş:)
iyimiş o zaman seklı falan cok ıyı ama dedgım gıbı sade.sende benım paylaştıklarıma bakar mısın orda bısılerde rıca ettım.yanında çatal bıçak seti de hediyeymiş
iyimiş o zaman seklı falan cok ıyı ama dedgım gıbı sade.sende benım paylaştıklarıma bakar mısın orda bısılerde rıca ettım.
Bana göre bu bile süslü. Sevmiyosan süslü al bunu bence ideal.Benimkileri görsen hiç bir çizgisi falan yok. :)