• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar Allahın izniyle bebek süreci

yaren060716

ısparta❤
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
364
149
103
kherkese merhaba 2 yili geckin evliyim 1 bucuk yil vajinismus sorunyla ugrastim ve sukur hersey yoluna girdi atlattım nisan ayında 8 ay oldu bebek istedik ama olmadı bi vakti zamanı illaki vardır ama doktora gitmeyi düsünuyoruz fazla geciktirmemek icin bebek baskisi zaten bilen bilir sizce erken mi daha yaa peki doktorda once nasil bi yol izliyolar bilen yardimci olabilecek ve anlatabilcek var mi simdiden herkesten Allah razi.olsun dilerim isteyen herkese Rabbim nasip etsin simdiden tesekkurler ♥️

Bende bir buçuk yıl vajinusmusun ardından ikinci yılımız bittiğinde hamile kaldım. Doktorlar eğer otuz yaşın altındaysanız bir yıl otuz yaşın üstündeyseniz altı ay denemeyi öneriyorlar. İlk olarak adetin 3. Günü aç karnına hormonlarınıza bakılıp adet bitiminde vajinal ultrasonla sizi muane ediyorlar. Burda bir problem çıkmassa hsg denen rahim filminizi çekip tüplerde tıkanıklık var mı ona bakıyorlar. Eşinize ise spermiyogram denen sperm testi yspıyorlar. Tüm sonuçlara göre hormon tedavisi aşılama tüp bebek ona göre karar veriyorsunuz drunuz ile birlikde

Bende bir buçuk yıl vajinusmusun ardından ikinci yılımız bittiğinde hamile kaldım. Doktorlar eğer otuz yaşın altındaysanız bir yıl otuz yaşın üstündeyseniz altı ay denemeyi öneriyorlar. İlk olarak adetin 3. Günü aç karnına hormonlarınıza bakılıp adet bitiminde vajinal ultrasonla sizi muane ediyorlar. Burda bir problem çıkmassa hsg denen rahim filminizi çekip tüplerde tıkanıklık var mı ona bakıyorlar. Eşinize ise spermiyogram denen sperm testi yspıyorlar. Tüm sonuçlara göre hormon tedavisi aşılama tüp bebek ona göre karar veriyorsunuz drunuz ile birlikde
bzimki 8 ay oldu ama insallah doktor bakar 1 sene bekleyn demez inanin cok istyoruz vajinismus zaten cok zor surec benim.kadar sizde cok iyi biliyosunuzdur beklemek istemyorum artk ackcasi bi muayen olmak istyorum

Back