Premature Bebekler kizlar allah yardimciniz olsun

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

aysima81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.009
16
43
merhabalar guzel anneler oncelikle cogunuzun hikayesini okudum cok kotu oldum.ne olur umudunuzu yitirmeyin rabbim okadar buyukki sizin rahminize bir damlacik yavruyu koyan rabbim insallah kucaklariniza almayida nasip eder.unutmayinkisizlerin kalbi okadar guzel sevkatli buyukki onlari kocaman yureyinizle belki camlarin arkasindan gozlerinizle buyutursunuzallah yardimcimin olsun

Allah razı olsun arkadaşım ....

çok zor bi durum bizler yaşıyıyoruz inanın çok zor hem manen hem madden orda çaresizçe acı çekerek yatmasını hergün 10 dakikada olsa izlemek bi anneyi ne hale düşürür tahmin etmesi güç yaşamak gerekir yaşayan bilir...

geçenlerde hastanede duvara bi yazı yazmışlar "kim bilebilirki neler çekiliyor çeken bilir" Allah daha beterinden korusun ben hergün gitmeye razıyım yeterki sağlığına kavuşsun minik yavrum...

Allah razı olsun arkadaşım ....

çok zor bi durum bizler yaşıyıyoruz inanın çok zor hem manen hem madden orda çaresizçe acı çekerek yatmasını hergün 10 dakikada olsa izlemek bi anneyi ne hale düşürür tahmin etmesi güç yaşamak gerekir yaşayan bilir...

geçenlerde hastanede duvara bi yazı yazmışlar "kim bilebilirki neler çekiliyor çeken bilir" Allah daha beterinden korusun ben hergün gitmeye razıyım yeterki sağlığına kavuşsun minik yavrum...

canimcim rabbim evladini sana bagislasin canimcim.dedigin gibi basina gelen bilir guzelim.ben ikinci cocuguma sezeryanla dogum yaptim.dokuz saat dogum sancisi cektim.biden kalbi duruyor dediler sezeryana alindim.ay inanmassin sezeryandan ciktim.bayginmisim esim anlatiyor sayikliyomusum kizim nasil iyimi sagliklimi diye.sonrasinda ayildim ama gozlerimi accamiyorum konusuyorum ama duyulup duyulmadigini bilmiyorum icimden rabbim beni kurtarda gozlerim acilsin kizimi goreyim diye dualar ediyodum.ve kizim yanimda agliyo onu goremiyodum.o an okadarb zor geldiki bana.sizleri cok iyi anliyorum canim.rabbimannelere oyle bi sevgi vermiski canim bol bol bende dua edicem dua edelimde kucucuk meleyine kavus kavustugundada ne olur bana haber ver cok merak ederim cunlu rabbim yardimcin olsun canim

teşekkürler canımcım Allah çocuklarını sana bağışlasın...

bebeğime kavuşacağım günü iple çekiyorum hergün hastaneye gidiyorum dokunup geri dönüyorum tam 73 gün oldu ve hala hastanede azimle sabretmeye çalışıyorum ona kavuşacağım gün sizlere muhakkak haber vereceğim ben inanıyorum ki herkes ben kadar çok istiyor bu büyük kavuşmayı umutlarım UMUT bebeğimle yeşeriyor buda benim sınavımmış Allah çok büyük ve bana bağışlıcaktır inşallah sevgiyle ve sağlıkla kalın...

teşekkürler canımcım Allah çocuklarını sana bağışlasın...

bebeğime kavuşacağım günü iple çekiyorum hergün hastaneye gidiyorum dokunup geri dönüyorum tam 73 gün oldu ve hala hastanede azimle sabretmeye çalışıyorum ona kavuşacağım gün sizlere muhakkak haber vereceğim ben inanıyorum ki herkes ben kadar çok istiyor bu büyük kavuşmayı umutlarım UMUT bebeğimle yeşeriyor buda benim sınavımmış Allah çok büyük ve bana bağışlıcaktır inşallah sevgiyle ve sağlıkla kalın...

guzelim ne oldu bebeyinin sagligi nasil oldu guzelim haber vermedin endiselendim.insallah iyidir guzelim sizi cokkkkkkkkk optum

merhaba canım samimi duyguların için teşekkürler.gerçekten bir anne çin çok zor ama allah gücünüde veriyor .şimdi dualarımız şerife80 ve bebeği için allah en yakın zamanda kucağında bebeğiyle eve dönmelerini nasip etsin.sabırsızlıkla bekliyoruz sevgiler..

merhaba canım samimi duyguların için teşekkürler.gerçekten bir anne çin çok zor ama allah gücünüde veriyor .şimdi dualarımız şerife80 ve bebeği için allah en yakın zamanda kucağında bebeğiyle eve dönmelerini nasip etsin.sabırsızlıkla bekliyoruz sevgiler..

canim sende sagol.insan anne olunca dahabi iyi anliyo inanin .herseyi bir bebeyin tirnagina zarar gelse insanin ici ciz ediyor.bide herkez yavrunu camlarin ardinda bekledi bende icimde.kizimin aylar oncesinde icerdeki su azaliyor.her an doguma alinabilirsin kalbi durabilir her an diye yasadim.hergece dualar ediyodum yavruma bisey olmasin diye.kipirdamiyinca karnimda paneye kapiliyodum.ne guller gecirdim.inan cok zordu.ama sukur gecti rabbime sukur.dilerimki arkadasimizda bunlari gecirir rabbim tum cektiklerini yavrunun bir gulmesiyle unutturur canim

X