Kızlar Allah rızası İçin Yardım

eysaih

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
874
1.137
133
Ben sizden yardım isitiyorum nerde nasıl konu açacağımı bilmiyordum,burdan açtım

ağzımdaki yaralara beni çok zor duruma bırakıyor,konuşamıyorum yiyemiyorum içemiyorum,benimki bile öpmüyor ben onu öpmeyince artık lütfen yardım edin

yaa gitmezmiymim canım,antibiyotikler,ağrı kesicilier ne verdilerse iyileşmiyor yaa,sönüyor bir zaman sonra tekrar çıkyor

aysell biliyonmu bir tavsiyeniz varmı,kızlar uyuyumu kimse bakmıyo hayırsız kızlar:)

Herpes virüsü mü? Uçuk mu yani?
Eğer uçuğunuz sürekli tekrarlıyorsa zovirax, vectavir falan kullanmanızı öneririm.
Zovirax vectavirden daha ağır bir ilaçtır. Ben vectavir kullandım. Çıkmaya yakın bir kaşıntı olduğunda sürüyorum. Sürekli tekrarlıyorum sürme işlemini.
Havlum, kişisel eşyalarım hep ayrı oluyor öyle bir durumla karşılaştığımda.

Eğer dediğiniz şey aft tarzı bir şey ise piraldyne güzel. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama dudak ve ağız içi yaraları için bu ilaç.
İnşallah iyileşirsiniz.

jennyy Tavsiyen için çok teşkkür ederim ,mutlaka bu ilaçları alacam

altta yatan problemi bilmeden ilaç almak çok yanlş,

belki immünolojik, belki iltihabi bir probleminiz var vs. vs. bu ilaçlar antiviral yani bu durumlarda hiç bir işe yaramazlar boşuna ilaç aldığınızla kalırsınız. ki sık aralıklarla tekrarlayan yaralar bana aft ya da uçuktan ziyada bu tür bir hastalığı düşündürür.

size bir çene cerrahı olarak tavsiyem bulunduğunuz bir diş hekimliği fakültesine gitmeniz. onlar gerekli tetkiklerle probleminizi tespit eder, geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…