- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Bizim de portmantonun aynası her daim parmak izi içinde :) bazen ben siliyorum arkamdan yalıyorlarsaki aynı beni anlattınız,benim evimde öyle ama 2 tane çocuğum var ve biri 3 yaşında biri 7,5 aylık onun için anca yedir,içir uyut, oyun oyna onlarla akşam oluyor birde yaşları ufak olduğu için ikisini tek bırakıp iş yapamıyorum ne olur ne olmaz diye anca hafta sonu eşim çocuklara bakarken iş yapabiliyorum. ama öyle düşünürseniz biraz rahatlayabilirsiniz sanırım,ne kadar güzel ki evinizde hayat var,yaşayan bir ev.televizyonun üzerinde kızımın parmak izleri var ve görünce çok mutlu oluyorum,yerlerde oyuncaklar,gülüşen oynayan dağıtan kuzularım,gelenler evim dagınıkmı diye gelecekse hiç gelmesin.hiçbirşey ve hiçkimse benim çocuklarımın gülen gözlerinden önemli değil.kimine göre çocuğun kağıtları yırtması dağınıklık bana göre kızım bana yemek yapıyor.... onun için boşver gelenin ne dediğini çocuklarımızın bu günleri tekrar gelmeyecek tadını çıkarmaya bakın döke dağıta...
amin inşallahhhhhhhşu mübarek günlerde
allah isteyen herkese, dogru zamanında nasip etsın inşallah
Yok yok ne demek, ben anladım sizi.Evet benim düşüncelerimi aktarmışsınız.
Çok çok düzenliyimdir, kendime ve kızıma zaman ayırırım. Ben kendi kitabımı okurken o da kanguru zıpzıp' ını okur kendince:)
Yeter ki isteyelim, her şeyin üstesinden gelir insanoğlu.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
robın hood u gördum sankı
ben zehirlendim 3 kez
Amanın amanın
Abowww cennet gibi ( kıskançlıktan Çatladı )
Amanın amanın
gecmis olsun ya
yanliz yasasam bende kesin zehirlenirdim
karıs karısbiliyorsun geldinmi
Tabii.. Ee haliyle çocuk var, tükürüğü ile tv ekranına resim yapan cinsinden :)rica ederim
bende öyle düsünyorum, cocuk olsada düzenli olunabiliyor zor tabi ama sizin gibi örneklerde var, kendi cevremdede var
etrafta oyuncakdi cocuk esyalariydi olur haliyle
ama insanlar ben böyle rahat ediyorum, daginik olsun beni rahatsiz etmez dersede saygi duyarim
herkes kendinden sorumlu sonucta
ben kendim, bi yere misafirlige gittigimde ortalik pisse rahatsiz olurum hepsi bu
Hangi şehir canım?
hastaneye kaldırdı eşim oksijen taktı doktor ..