kızlar allah aşkına evinizi nasıl düzenli ve temiz tutuyorsunuz???

Bizim de portmantonun aynası her daim parmak izi içinde :) bazen ben siliyorum arkamdan yalıyorlar ben de o izleri görünce mutlu oluyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Suan bir enkazin icinde oturuyorum valla sacilmis oyuncaklar,tezgahin ustu almis yurumus,utu birikmis,kirli sepeti dolmus
Yarin Allah bana guc kuvvet vere de toptan bir gireyim diye bakiyorum.Hep derim ev sana hizmet edecek sen eve degil ivir zivir esyadan nefret ediyorum ama esim sagolsun bir ara paspas alip alip getirirdi mutfaga aycicekli,salona kahve desenli dedim beni delirtme aldim cekyatin altina attim hepsini,simdi arada soruyo ben sana paspas aldim nerde diye diyorum de get

rica ederim
bende öyle düsünyorum, cocuk olsada düzenli olunabiliyor zor tabi ama sizin gibi örneklerde var, kendi cevremdede var
etrafta oyuncakdi cocuk esyalariydi olur haliyle
ama insanlar ben böyle rahat ediyorum, daginik olsun beni rahatsiz etmez dersede saygi duyarim
herkes kendinden sorumlu sonucta
ben kendim, bi yere misafirlige gittigimde ortalik pisse rahatsiz olurum hepsi bu

Tabii.. Ee haliyle çocuk var, tükürüğü ile tv ekranına resim yapan cinsinden :)
Elbet olacak bunlar, fakat derni toplu olmak ayrı şey, kastım oyuncak falan değil. Aynı fikirdeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…