- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
tesekkür ederim
Simdi evı topladım sahur yaptım yatacam ama sabah kalkacam kızıma kahvaltı hazırlarken o oyıncaklarını dokecek yemıcek yıne zorlayacam heryere dagıtacak sonra yıne sıl supur kıyafetını degıstr o kıyafetı kır sepetıne at yenısını alırken dolabı dagıtsüreklı bı dagınıklık temız evım ama dagınık hele su dolaplar ah ah o kıyafetler canasır yıkamaktan nefret edıyorm yıka kurut ütüle yerlestr hıc bıtmıyor ıs eltımın ıkı cocugu var benm evden temız ya ben bı cocukla heryer heryerde bilen varsa banada yazsın su formulu
birde laf arasında evim dağınık falan derler, bi gider bakarsın ev pırıl pırıl... neresi dağınık yahu dedim birgün arkadaşıma.. ayyy içim daralıyor süpürmedim silmedim falan diyorlar... saçını başını yoluverecen
vallahi bravo.. benim mutfağı görsen şuan acırsın halime takarsın önlüğü heralde
gelmişken dolap yüzlerini de bi siliver canım sana zahmet.. maşallah pek titizsin :)
aynen bende, çamaşır atıp asmaktan, sonra dürüp katlayıp kaldırmaktan kalanları ütülemekten gına geldi bööğğğgg diyesim geliyor.. ütü masamın üzeri dağ gibi şuan
Bu durumun eğitimle alakası olduğunu düşünmüyorum.
Lise mezunuyum, sayısız kitap okumuşluğum vardır, hala da okurum.
Şuan elimde olan kitap " Sınırsız güç".
Felsefe bilmem belki, tiyatro severim, 27 aylık kızımı hangi spora başlatsam diye düşünmekteyim, ev hanımıyım bu arada.
Yanlış anlamayın beni, sitemim siZe değil.. Keşke toplum acımasızca yargılamasa...
Sizin gibi düşünüyorum bunun bedbahtlıkla alakası yok!
Okumadım değil, okutulmadım bu arada.( şuan üni. için hazırlanıyorum)
Sevgiler..
Yok yok ne demek, ben anladım sizi.Evet benim düşüncelerimi aktarmışsınız.yok estagfirullah siz beni yanlis anladiniz, ben egitimle bagdastirmak istemedim yapilan yorumu
sanki, titiz kadinlar issiz gücsüz, mahalle baskisi altinda yasayan, hayatinda baska bir gayesi olmayan insanlar gibi yansitildi
bende sahsim adina öyle olmadigini, cevremdeki kadinlarinda öyle bir hayat yasamadigini belirtmek istedim
ona bakilinca kiz kardesimden bahsetmistim, üniversite ögrencisi oda ama pasaklinin önde gideni
gercekten egitimle, yasam tarziyla alakasi yok
bi sekilde kirdiysam affola
bu arada basarilar dilerim, insallah hersey gönlünüzce olur
okadar güzel anlatmıssınızki inanın çook özendim bende çok isityorum çocugum olsun evi dagıtsın yerde ayagıma takılan oyuncaklar olsun ....allah yuvanızdaki mutlulugu daim etsinsaki aynı beni anlattınız,benim evimde öyle ama 2 tane çocuğum var ve biri 3 yaşında biri 7,5 aylık onun için anca yedir,içir uyut, oyun oyna onlarla akşam oluyor birde yaşları ufak olduğu için ikisini tek bırakıp iş yapamıyorum ne olur ne olmaz diye anca hafta sonu eşim çocuklara bakarken iş yapabiliyorum. ama öyle düşünürseniz biraz rahatlayabilirsiniz sanırım,ne kadar güzel ki evinizde hayat var,yaşayan bir ev.televizyonun üzerinde kızımın parmak izleri var ve görünce çok mutlu oluyorum,yerlerde oyuncaklar,gülüşen oynayan dağıtan kuzularım,gelenler evim dagınıkmı diye gelecekse hiç gelmesin.hiçbirşey ve hiçkimse benim çocuklarımın gülen gözlerinden önemli değil.kimine göre çocuğun kağıtları yırtması dağınıklık bana göre kızım bana yemek yapıyor.... onun için boşver gelenin ne dediğini çocuklarımızın bu günleri tekrar gelmeyecek tadını çıkarmaya bakın döke dağıta...
insallah bizlerede nasip olur cnm :)okadar güzel anlatmıssınızki inanın çook özendim bende çok isityorum çocugum olsun evi dagıtsın yerde ayagıma takılan oyuncaklar olsun ....allah yuvanızdaki mutlulugu daim etsin
amin esesim amin inşallahhhhhhinsallah bizlerede nasip olur cnm :)
bi ara abartmıştım olayı cildim soyuluyordu ..
cildiyeye gittim,sen naptın bu derece demişti dr ..
biraz deterjanı cok kullanıyorum demiştim doktora ..
şu mübarek günlerdeokadar güzel anlatmıssınızki inanın çook özendim bende çok isityorum çocugum olsun evi dagıtsın yerde ayagıma takılan oyuncaklar olsun ....allah yuvanızdaki mutlulugu daim etsin
benimde huyum cogu zaman evde oldugum günler kalkar önce temizlik yaparim sonrasinda oturur rahat rahat kahvaltimi yaparim. bi keresinde banyoyu temizliyorum (ac karnimla), kapi pencere kapali birden bayilacak gibi oldum zor attim kendimi disari
annem artik banyoyu temizlerken iceri girip pencerenin acik olup olmadigini kontrol ediyor veya kiziiiim pencereyi actinmiiii diye soruyor yazik
o çogu kadında var bence azıcık bendede var ogün temizlk yapmadıysam evim temz bile olsa kusurabakma ev hali derim gelene beni pis dagınık bilmesinler diye"bu kadının dağınık hali buysa derli toplu hali kimbilir nasıldır" şeklinde bir intiba oluşturmak için öyle diyorlar bence...yoksa ki mümkün değil insanız hepimiz, kimse dağıtmasa da toz olur vs olur...