kızlar allah aşkına evinizi nasıl düzenli ve temiz tutuyorsunuz???

tesekkür ederim

vallahi bravo.. benim mutfağı görsen şuan acırsın halime takarsın önlüğü heralde
gelmişken dolap yüzlerini de bi siliver canım sana zahmet.. maşallah pek titizsin :)

aynen bende, çamaşır atıp asmaktan, sonra dürüp katlayıp kaldırmaktan kalanları ütülemekten gına geldi bööğğğgg diyesim geliyor.. ütü masamın üzeri dağ gibi şuan

bendede cekmece dolap düzeni sıfır yaa düzenlerim toplarım yine dağıtırım

onun dışında dagınık değilim pek,

genel anlamda evim temizdir özellikle yazın çok temizim ama kışın içime başkası giriyo sanki hiç bir iş yapmak gelmiyor içimden ev soguk oldugundan sanırım yazınki titizliğim kışın olmuyor malesef normal oluyorum ozaman ne pis ne çok temiz :)

kalkar kalkmaz evimin dagınıklıgını toparlarım çarşafları yastıkalrımı silkeler yatagımı düzenlerim pencereliri açar evi havalandırırm makinaya çamaşırm varsa atarm kahvaltıdan sonra mutfagımı toparlar temizlerim (buzdolabı mutfak dolabı içleri dışları dahil hergün olmasada hafta 2 kere siler temizlerim ) sonra süpürge acarım sonra toz alırım sonra vileda en son wc banyoları çamasır suyu çifle temzlerim oh miss

haftada 1 kezde balkon yıkarım 10 günde yıkadıgımda oluyor (balkonum çooook büyük ) ve kapımın önünü süpürür viledalarım

ütü hafta 1 yaparım toplu şekilde çamaşır makinası haftada 3 4 kez çalışır

süpürme haftada 2 kez toz alma yerleri silme 2günde bir wc 2 günde bir banyolar haftada 1 yada 2 kez yıakrım hergün halılarımı gırgırlarım perdeler 15 günde veya ayda 1 yıkanır halılarım ayda 1 silinir yılda 2 kez yıkanır pencerelerim 10 günde 1 silinr buşekilde oldugunda evim hep temiz kalıyor ama kısın işler değişiyor of ya kışdan nefret ediyorum evim buzdolabı gibi şimdiden bunalıma girdim kış aklıma gelince pufff

benim çocuk yok belki çocuk olsa bu işler haftada 1 e düşer :) çünkü çok uykucuyum ben

"bu kadının dağınık hali buysa derli toplu hali kimbilir nasıldır" şeklinde bir intiba oluşturmak için öyle diyorlar bence...yoksa ki mümkün değil insanız hepimiz, kimse dağıtmasa da toz olur vs olur...

adres ver geleyim ayıp ediyosun , cok severim :)

yok estagfirullah siz beni yanlis anladiniz, ben egitimle bagdastirmak istemedim yapilan yorumu

sanki, titiz kadinlar issiz gücsüz, mahalle baskisi altinda yasayan, hayatinda baska bir gayesi olmayan insanlar gibi yansitildi
bende sahsim adina öyle olmadigini, cevremdeki kadinlarinda öyle bir hayat yasamadigini belirtmek istedim

ona bakilinca kiz kardesimden bahsetmistim, üniversite ögrencisi oda ama pasaklinin önde gideni
gercekten egitimle, yasam tarziyla alakasi yok

bi sekilde kirdiysam affola

bu arada basarilar dilerim, insallah hersey gönlünüzce olur

Yok yok ne demek, ben anladım sizi.Evet benim düşüncelerimi aktarmışsınız.
Çok çok düzenliyimdir, kendime ve kızıma zaman ayırırım. Ben kendi kitabımı okurken o da kanguru zıpzıp' ını okur kendince:)
Yeter ki isteyelim, her şeyin üstesinden gelir insanoğlu.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

okadar güzel anlatmıssınızki inanın çook özendim bende çok isityorum çocugum olsun evi dagıtsın yerde ayagıma takılan oyuncaklar olsun ....allah yuvanızdaki mutlulugu daim etsin

bi ara abartmıştım olayı cildim soyuluyordu ..
cildiyeye gittim,sen naptın bu derece demişti dr ..
biraz deterjanı cok kullanıyorum demiştim doktora ..

benimde huyum cogu zaman evde oldugum günler kalkar önce temizlik yaparim sonrasinda oturur rahat rahat kahvaltimi yaparim. bi keresinde banyoyu temizliyorum (ac karnimla), kapi pencere kapali birden bayilacak gibi oldum zor attim kendimi disari
annem artik banyoyu temizlerken iceri girip pencerenin acik olup olmadigini kontrol ediyor veya kiziiiim pencereyi actinmiiii diye soruyor yazik

ben zehirlendim 3 kez

o çogu kadında var bence azıcık bendede var ogün temizlk yapmadıysam evim temz bile olsa kusurabakma ev hali derim gelene beni pis dagınık bilmesinler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…