-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Benim esimde cok daginik oldugu icin birak kalsin diyo ortaligi dagittigi zaman kizacagimi biliyo :)tabii bir de benım gibi dagınık olup ara sıra eşinizden azar yıyorsanız daha kötü.
birlikte iş bölümü yaptıgımız için adamı haklı göruyorum.
hani iş miş yapmasa zaten onu fark edecek biri olmaz
ama işte bırlıkte yapıldıgı için '' canım ne zaman ısterse o zaman yaparım'' dıyemıyorsunuz
ben de kızacagını bıldıgım içinBenim esimde cok daginik oldugu icin birak kalsin diyo ortaligi dagittigi zaman kizacagimi biliyo :)
Keske benimkide azcik oyle olsa oglumun yataginin altindan kocisin corabi cikiyoben de kızacagını bıldıgım için
gelmeden önce mutfakta bişi bırakmıyorum
erkegın iş yapanıyla da yaşamak zor aslında
her seye karısıyor kendı de iş yaptıgı için :=)
aman çıksın nolcak yaa bişi olmazKeske benimkide azcik oyle olsa oglumun yataginin altindan kocisin corabi cikiyo
ben cekerım en alttan. nedense hep acelem olur .
işte ondan oluyor bunlar
annem görünce söylenır hep.
annem görünce söylenır hep.
bak o alttan cekmez. usttekılerı alır önce sonra alttakını alıronunda dolabı harıkadır
her seyın yerı ayrı
hiç üşenmez miisin bu ne düzen '' derim
'' herkes sen mi '' der
Ööfff ne temizliği titizligi arkadaş.. ben çevremdeki çoğu titiz geçinen komşularin samimi olduğuna inanmiyorum.. çoğu yapmacik.. rol kesiyorlar.. Milletten aferin almak için gece gündüz boşa giden zaman..
Ben böyle insanlara hep 4 duvar hizmetcileri derim
Bir de yetenekten sayılmaz mi şu temizlik.. ömrünü yemeye değmez valla.. bırak dağınık kalsın.. benim de 1.5 yaşında kızım var her saatimiz oyunla dagitmakla geçiyor.. hele bir de babası geldimi oooo.. taş üstünde taş bırakmıyoruz
Temiz ve hijyenik olsun yeter bana.. Hergün düzenle; dakikalar sonra bozulsun.. böyle kısır bir döngü.. Niye o canım vaktimi evin illaki o saçma düzeni için heba edeyim ki??
Sen de takma bence.. o vaktini ; kendini güzel bir kitap okuyup miss gibi bir kahve eşliğinde şımartarak gecirebilirsin.. yada çıkıp dolaşarak.. hayat sokaklarda..
o mis gibi bir kahve ve kitap zevkimi hiç bir şeye değişmem :)
isterse ev koksun gitsin... dağınığımdır, ama küçük bir kütüphanem var her daim kitaplarım düzenlidir :) en sevdiğim şeylerden biridir kitaplarımı dizmek, yeni kitaplar alıp rafları silip tekrar düzenlemek :)
bak mesela o orta sehpa var ya? o hep ben de kalabalık olurEki Görüntüle 1574752 şuanda oturduğum Odam :)
bak mesela o orta sehpa var ya? o hep ben de kalabalık olurama yerlerım senınkı gibidir genelde
temizlik bitince üstüne nefis bir türk kahvesi iyi gider
Eki Görüntüle 1574752 şuanda oturduğum Odam :)