-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Canım bende tam tersine aşırı titiz ve düzenliyim haftada iki günümü temizliğe ayırıyorum her sabah kalkar kalkmaz dağılanı topluyorum biriktirmiyorum sorun olmuyor insanlar gıpta edip bakıyor çok titizim diye bence sizde sürekli toplarsanız sorun olmazslm kızlar..
size bir fikir danışmak istiyorum... allah aşkına evinizi her daim temiz ve düzenli tutmayı nasıl beceriyorsunuz?
çocuklu evler illa ki daha çok dağılıyor pisleniyor ama ben mi çok dağınığım, yoksa bu işin püf noktaları var da ben mi bilmiyorum merak ediyorum...
anlamıyorum, haber etmeden bile bazen yol üstü arkadaşlarıma uğruyorum, evleri pırıl pırıl... üstelik çocuklular.. ben misafir geleceğinde koştur koştur temizlik yapıyorum, zaten habersiz gelen misafir korkulu rüyam yani.. eğer ani bir kapı çalsa palas pandıras sağı solu topluyrum.. pis biri değilim, hijyene çok önem veririm.. yaptığım temizliği alelade yapmam.. ama dağınıklığa bir çare bulamadımlütfen bir yol gösterin... evinizi her daim toplu tutmayı nasıl beceriyorsunuz? mutfağınız bilhassa sürekli toplumudur, tezgah olsun, masa olsun... ocak vs...
yatak odası kıyafetler çocuğunuzun oyuncakları .. daha aklıma gelmeyenler... bunlar her daim nasıl düzen içinde.. varmıdır öneriniz
Estağfurullah ne havasiEv işi zaten acayip devamlılık istiyor birgün yatayim desen 3 gün içinden çıkılmıyor q
esmerm91 sanırım küçük çocuk yok evi dağıtan olsaydı bu kadar hava atamazdın bize a
Maşallah teyzene canim bende takinti oluyor sonra dagilmasin diye piskolojim bozuluyor küçük kızıma bagiriuorum öz yüzden normal düzenli olmaya karar verdimEstağfurullah ne havasitatlm eed cocugm yok ama bunu cocukla hiic alakasi yok benm teyzemn 2 cocugu var mesela ama ev hep toplu düzenli heran misafire acik bi ev yani sadece hep düzenli kalym derkn cok yorgun düsuyo vücut o kadar
çok dogru demişay bende bu derten muzdaribim,hatta geçen yaz kahve falı baktırmışsım kadın bana senin ruhun tembel demişti :) işte beni tanımlayan cümle.,yani bir başlasam,hiç,durmadan hemen yapıyorum herşeyi ama,başlayana kadar deveye hendek atlatıyorum :)
En iyisi normal düzenli olmk cnmMaşallah teyzene canim bende takinti oluyor sonra dagilmasin diye piskolojim bozuluyor küçük kızıma bagiriuorum öz yüzden normal düzenli olmaya karar verdim
Suan bir enkazin icinde oturuyorum valla sacilmis oyuncaklar,tezgahin ustu almis yurumus,utu birikmis,kirli sepeti dolmus
Yarin Allah bana guc kuvvet vere de toptan bir gireyim diye bakiyorum.Hep derim ev sana hizmet edecek sen eve degil ivir zivir esyadan nefret ediyorum ama esim sagolsun bir ara paspas alip alip getirirdi mutfaga aycicekli,salona kahve desenli dedim beni delirtme aldim cekyatin altina attim hepsini,simdi arada soruyo ben sana paspas aldim nerde diye diyorum de get
ben biraz tembellestim ama ev bi tuhaf kocaman bi mutfak ufacık oturma odası dar ve ince bi yatak odası kocaman ve sekilsiz bi salonartık pes ettim bi an önce bi ev bulup çıkmak istiyorum ama kiralar acayip pahalı bide ben dagınıgım biraz koyverdim
amannn benim eve hiç gelmeyin
her yer çarşamba pazarı
beceriksizim ben
benim bi arkadasimin uç çocuug var
kadininevi asla kirlenmiyor dagilmiyor
puf oktasi kadin hiç oturmuyor :)))))) temizlik ve duzen hstasi resmen, oturursa verem olur yani psikolojiis bozulur
ama tam tedavilikde deil tadinda bi hasta :)
bi keresinde parkda otuuryordul eesi aradi misafir gelyor diye,bu da tamam gelsin gelirim ben onlarin gelecegi saaatde dedi
ben olsam kosarak eve geliridm :))))))))) eimde uç çcougum var :=)
en buyuk hayalim duzen hastasi olmak bigun :))))
Oturduğum salonu yatmadan evvel toplarım en azından düzeltirim yastıkları vs.. ki sabah toplu bulduğumda güne 1-0 önde başlıyorum. Banyoyu ise ellerimi her yıkadığımda bir güzel silerim, saç falan kalmaz lavaboda vs.. Gözüme ilişeni o anda derip toplarım mutfakta asla yıkanmamış yahut ortalıkta bulaşık bulamazsınız ama benim en büyük sorunum balkon ve camlardır. İşte benim mantığım bunları almıyor. hayatta hiç cam silmedim. Sırf cam ve balkon için yardımcı tutacağım, başka yolu yok. Bir balkon neden bu kadar çabuk kirlenir ki?
çamaşırı haftada bir yıkarım. Keyfim ütülemek isterse ütülerim istemezse ütücüye götürürüm. o kadar gömlek pantolonu ben nasıl ütüleyeyim? İnsanım la ben :) Allah var sevgilim asla sorun çıkartmaz. Hatta sen deli misin neden temizlik yapıyorsun diye sorar. O dağınıklıktan yana. Sanırım biraz eşle de ilgisi var bu durumun. Kimisi toplu sever sorun yaratır, başkası salla gitsin, gel film izlyelelim der..