- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
aynen bendensin ramazan ayi bende saldim tatil yapiyorum ..) ama dun iftara esimin ailesini cagrdim mecburen dip kose temizlik yaptim ama yine dagildi... piffff valla temizligi cok severim gaza grldimi herseyi yaparim ama su siralar okadar tembelimTakma kafana gülüm boşveeeeeer...
(Diyene bakbende bekarım evde 5 kişiyiz bu işin sırrı her dakka toplpuffff yaanım her saniye toplamak ben mesela bu ramazan salmış durumdayım tatil yapıyom )
Bendede var o tip komşulardan. Hep onlar yüzünden zaten. Çalışıyorum çocuğum var ben onlar gibi olamamki. Galiba en iyisi ev benim kölem olsun ben evin değil demek :)komşuma çok özenıla, onun evıne gırınce ruh halim bozuluyor
bır ınsanın evı hep mı bu kadar temız, düzenli olur
eşim o eve gırmemelı
yoksa morali bozulur. o bıraz düzen hastası
napim yaa ben de böyleyım işte
çocuk olunca düşünemıyorum
cozum basıt orası senın yasam alanın ve temız ya da dagınık oldugu bır tek senı ılgılendırır. dagınıksa pısse kıme ne bundn evıne gelen senı gormeye mı gelıyo ev gormeye mı ?slm kızlar..
size bir fikir danışmak istiyorum... allah aşkına evinizi her daim temiz ve düzenli tutmayı nasıl beceriyorsunuz?
çocuklu evler illa ki daha çok dağılıyor pisleniyor ama ben mi çok dağınığım, yoksa bu işin püf noktaları var da ben mi bilmiyorum merak ediyorum...
anlamıyorum, haber etmeden bile bazen yol üstü arkadaşlarıma uğruyorum, evleri pırıl pırıl... üstelik çocuklular.. ben misafir geleceğinde koştur koştur temizlik yapıyorum, zaten habersiz gelen misafir korkulu rüyam yani.. eğer ani bir kapı çalsa palas pandıras sağı solu topluyrum.. pis biri değilim, hijyene çok önem veririm.. yaptığım temizliği alelade yapmam.. ama dağınıklığa bir çare bulamadımlütfen bir yol gösterin... evinizi her daim toplu tutmayı nasıl beceriyorsunuz? mutfağınız bilhassa sürekli toplumudur, tezgah olsun, masa olsun... ocak vs...
yatak odası kıyafetler çocuğunuzun oyuncakları .. daha aklıma gelmeyenler... bunlar her daim nasıl düzen içinde.. varmıdır öneriniz
Aynen bende öyleyim neden se ramaz ayı ve kış aylarında bir tembellik çökerki sorma gitsinaynen bendensin ramazan ayi bende saldim tatil yapiyorum ..) ama dun iftara esimin ailesini cagrdim mecburen dip kose temizlik yaptim ama yine dagildi... piffff valla temizligi cok severim gaza grldimi herseyi yaparim ama su siralar okadar tembelim
Zaten çamaşır ve ütü nedense bitmiyo hiç.2 cocugum var inan sürekli topluyorum sürekli çamaşır yıla koşturuyorum ama daha işi biturdigim birgun olmadi hergun başka bir is yapılacak işlerle mesgul olan kafa..Çok düşününce ve titiz olunca kızıma si nı rlendigimi farkettim o yüzden dağınıklığa hafif alıştımeşim çok titiZ herşeyi devletten bekler oda halimi görüyor sürekli topluyorum yinede dağılıyor boşver canim takm a diyor sende takma ilerde çocuklar büyüyünce düzen hastalığıma dönerim yoksa şimdi kafayı yerim
Ev işi zaten acayip devamlılık istiyor birgün yatayim desen 3 gün içinden çıkılmıyor qZaten çamaşır ve ütü nedense bitmiyo hiç.
Ooo konu on numara tam benlik
bi kere söyle bisy var elimi neye atsam onu nasil buldysam muhakkak onu ayni sekil yerine koyarm saga sola birakym ay snra yaparm yok..dolaplarm cekmecelerm o yüzden hep düzenli..
mutfak tasinin üstnde bisy olmasndan nefret ederm acayp nefret ederm hemde o tasn üstünde hic bisy olmayacak su mu ictm hemn ictigim bardak makinada..
camasiri hemen hemn hep yikarm yani cok biriktrmem felan..günlük olmasada mutlaka 2 günde bir evi siler süpürürm
camlari mutlaka haftalk yada bazn 10 günde bi silerm..haftada 1 halilar kalkar esyalar cekilir ve alti silinir..dayanamıyorum pis eve..
yada dağınık eve diyim :) zatn arkadaşlar smdi ben hep yapiyorm ya mesela haftada 1 cam siliyorm ya o zaman o cam zatn temiz oluyo ki yormuyo felan beni yada 2 günde 1 evi silip süpürme iside ayni öle..ya nerde görülmüs iki günde hemen evi b.k götrsn
ama hep yapınca hem evin temiz oluyo hemde yorulmuyosun ki
ay bende bu derten muzdaribim,hatta geçen yaz kahve falı baktırmışsım kadın bana senin ruhun tembel demişti :) işte beni tanımlayan cümle.,yani bir başlasam,hiç,durmadan hemen yapıyorum herşeyi ama,başlayana kadar deveye hendek atlatıyorum :)biri benden bahsedıyor sanırımama ben tembelim yaa
ondan dagınıklık cok