Kızlar Allah aşkına bu lohusa ne zaman geçiyor, çocuğuma kimse dokunsun istemiyorum

damlaainkorea

NE ÖNEMI VAR? Evren seni seviyor sen yeter ki inan
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
806
570
Annem çocuğuma "kızım" diyince içten içe çok kızıyorum ama annem yani ve sevgisinden diyor bunu da biliyorum, annem büyüyünce senin ile gezecegiz diyor kızıma bu da oldukça normal ama lohusa olduğumdan beri Allahım bende aşırı kıskançlık başladı, paylasamiyorum bebegimi bu surec ne zaman geçecek 😀 dogum yapalı 2 ay oldu

Tabi kıskanırsın sonuçta sen doğurdun. Bebeğin sana sevgisini göstermeye başlayınca geçecek merak etme

40 gün de normale döner normalde ama kiminin çok daha uzun sürüyor.Kiskanmak yerine kendini telkin et ne kadar çok seviliyor çocuğum çok şanslı anane banane teyze vs sevgisini sonuna kadar hissedip yaşayacak onu koruyup kollayacak çok kişi olucak etrafında diye düşün.Suan biri 11 yaşında biri 4 yaşında iki çocuğum var bana deselerki alıp çocukları gezeyim annem ablam kayınvalidem fark etmez halay eşliğinde ugurlarim🤪şaka bir yana geçer merak etme tadını çıkar izin ver sana da yardımcı olsunlar

40 gün de normale döner normalde ama kiminin çok daha uzun sürüyor.Kiskanmak yerine kendini telkin et ne kadar çok seviliyor çocuğum çok şanslı anane banane teyze vs sevgisini sonuna kadar hissedip yaşayacak onu koruyup kollayacak çok kişi olucak etrafında diye düşün.Suan biri 11 yaşında biri 4 yaşında iki çocuğum var bana deselerki alıp çocukları gezeyim annem ablam kayınvalidem fark etmez halay eşliğinde ugurlarim🤪şaka bir yana geçer merak etme tadını çıkar izin ver sana da yardımcı olsunlar
Cok teşekkür ederim ♡♡

X