Lekeler, Çiller Kızlar alında ve yanak üstlerindeki kahverengi güneş lekelerini silen formül var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

pepito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
73
4
arkadaşlar son iki yılda alnımda ve yanak üstünde kahverengi lekeler oluştu ..doktor pigmente cilt tipim oldugunu ve solante pigmente kullanmamı tavsiye etti..dün sipariş verdim hem lekeleri önlüyormuş olanlarıda tedavi ediyormuş deneyeceğim bakalım ama benim ihtiyacım olan onlardan çabucak kurtulmak ...bu nedenle böyle lekelerinden kurtulan arkadaşlar tariflerini paylaşırsa çok mutlu olucam ....

Solante pigmenteyi ben de kullanıyorum yklaşık 2 ay olacak ama bir faydasını göremedim sanırım hem de saat başı tekrarladığım halde lekeleri azaltmadı ve her yazolduğu gibi elmacık kemiklerimde ve burnumun üstünde çil gibi lekeler oldu bugün farketti aydınlıkta aynaya bakınca ben de şaşırdım.Önceden başka bir koruyucu kullanıyordum sanki daha iyiyidi.

sanırım bu lekelerden kremle kurtulmak mümkün değil...ben en azından artık oluşmasın istiyorum..

az önce tca peeling ile ilgili yazıları okudum..çoğu kişi doğru uyguladığında lekelerinden büyük ölçüde kurtulmuş..bu yazı sağ salim atlatırsak kışın tca ile kimyasal peeling yönte
mini uygulamayı düşünüyorum..biraz korkutuyor ama denemeye değer..

İnşallah kurtuluruz şu lekelerden ben o soydurma işleminde de başarısız oldum.Zaten lekeler geri geliyor diyorlar ben nerden baksan 20 katsoydurmuşumdur bazen açldı lekeler evet gitti gibi oldu koruyucu kullanmama rağmen geri geldiler hem de artarak olmayan yerlerde de çıkarakŞu an leke açıcı krem kullanıyorum bakalım henüz pek bir etki göremedim ama 6 ay kullanıp sabretmek gerekiyormuş

Kendim yaptım kremle.Çok da güzel soyuldu acı vs hiçbişey olmadı baya kat kat soyuldu haftalarca hatta aylarca diyebilirim.Ama ne oldu deri inceldi kılcal damarlar çıktı lekeler daha kötü oldu sonunda.

ya ben kremle değil tca ile derin soydurmak istiyorum aslında ama zaten yanaklarım kırmızı kırmızı kılcallar yüzeye çok yakın oldugu için oluyrmuş bu kırmızılık o nedenle korkuyrm
aslında...bide soydurup kılcalları ele almak istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…