Süt alerjisimi var isizde deAynı dertten muzdarip bir anne olarak yazıyorumKakişkolar aynı korkulacak bir şey yok. Kızım anne sütünü ağzına damlattığım ilaçla alabiliyor. Bazen çok rahatsız olursa 1 günü komple mamayla geçiriyoruz mamalarımız da aynı. Anne sütüne ağırlık verince bu renk bu kıvam oluyor. Mamaya ağırlık verince kabız oluyor mamasına 1 çay kaşığı saf zeytinyağı koyunca dengeliyor. Aynı şekilde 1 mama 1 emzirme şeklinde gidince de dengeliyor. Maalesef bizde düzene oturması vücudunun tamamen sütten arınması kaka düzelmesi vs 2 haftayı buldu. Gaz sıfırlandı diyemem ama uykuları düzene girdi ağlamalar bayağı sıfırlandı en azından normal bebek gibi ağlıyor. Sen de diyete başladın değil mi?
Benim sütüm yok hep mama yiyor alerji mamasına dün başladık ne zaman ağlamaları ağrısı azalır acaba bunu merak ediyorum çocuk gece gündüz çatlıyor ağlamaktanAynı dertten muzdarip bir anne olarak yazıyorumKakişkolar aynı korkulacak bir şey yok. Kızım anne sütünü ağzına damlattığım ilaçla alabiliyor. Bazen çok rahatsız olursa 1 günü komple mamayla geçiriyoruz mamalarımız da aynı. Anne sütüne ağırlık verince bu renk bu kıvam oluyor. Mamaya ağırlık verince kabız oluyor mamasına 1 çay kaşığı saf zeytinyağı koyunca dengeliyor. Aynı şekilde 1 mama 1 emzirme şeklinde gidince de dengeliyor. Maalesef bizde düzene oturması vücudunun tamamen sütten arınması kaka düzelmesi vs 2 haftayı buldu. Gaz sıfırlandı diyemem ama uykuları düzene girdi ağlamalar bayağı sıfırlandı en azından normal bebek gibi ağlıyor. Sen de diyete başladın değil mi?
İnsanın elinden birşey gelmemesi ne kadar kötüymüş ya bu nasıl bi çaresizlik çıldırıcam artık benAynı dertten muzdarip bir anne olarak yazıyorumKakişkolar aynı korkulacak bir şey yok. Kızım anne sütünü ağzına damlattığım ilaçla alabiliyor. Bazen çok rahatsız olursa 1 günü komple mamayla geçiriyoruz mamalarımız da aynı. Anne sütüne ağırlık verince bu renk bu kıvam oluyor. Mamaya ağırlık verince kabız oluyor mamasına 1 çay kaşığı saf zeytinyağı koyunca dengeliyor. Aynı şekilde 1 mama 1 emzirme şeklinde gidince de dengeliyor. Maalesef bizde düzene oturması vücudunun tamamen sütten arınması kaka düzelmesi vs 2 haftayı buldu. Gaz sıfırlandı diyemem ama uykuları düzene girdi ağlamalar bayağı sıfırlandı en azından normal bebek gibi ağlıyor. Sen de diyete başladın değil mi?
1 haftaya düzeliyor bizde pepti syneo kullanıyoruz . Çok fark var merak etmeyin hiç bişey kalmıyorİnsanın elinden birşey gelmemesi ne kadar kötüymüş ya bu nasıl bi çaresizlik çıldırıcam artık ben
Katılıyormuydu sizinde bebeğiniz çok ağlıyor çatlıyor resmen kızarıyorBenimde sütüm yok hep mama kullanıyoruz hiçte kabız olmadı bu mamadan sonra bütün şikayetleriniz gitti çok şükür. Sabırlı olun
Çok korkuyorum bu kadar çok ağlarsa birşey olacak diye her katılmasında taksi çağırıp özel hastaneye gidiyorum bugün 3 kere gittim korkudan birşey olacak diye prematüre doğdu birde normalde 2.buçuk aylık ama düzeltilmişe göre 21 günlük henüzBenimde sütüm yok hep mama kullanıyoruz hiçte kabız olmadı bu mamadan sonra bütün şikayetleriniz gitti çok şükür. Sabırlı olun
Sabahlara kadar hiç uyulmadığını bilirim ağlamaktan götürmediğim doktor kalmamıştı el kadar bebek çok zorlandık. En son şuanki doktorumuz hala odur o alerji teşhisi koydu mamaya başladık dünya varmış dedim çocuk rahatladı bir anda ıkınmaktan ağlamaktan kıpkırmızı olurdu nefessiz kalırdıKatılıyormuydu sizinde bebeğiniz çok ağlıyor çatlıyor resmen kızarıyor
Korkmayın hepsi geçiyor sabırlı olun ılık duş aldırın akşamları rahatlatır . Mamasını düzenli kullan 1 haftaya geçicek dedi dersinÇok korkuyorum bu kadar çok ağlarsa birşey olacak diye her katılmasında taksi çağırıp özel hastaneye gidiyorum bugün 3 kere gittim korkudan birşey olacak diye prematüre doğdu birde normalde 2.buçuk aylık ama düzeltilmişe göre 21 günlük henüz
Ayy inşaAllah güzelim ga Allah razı olsun valla içime su serptin dün başladık alerji mamasına içtiği an bağırsaklarından sesler geliyor başlıyor çığlık atmaya çok korkuyordum şuan aymı durumları yaşamış olup anlatman içimi rahatlattı hep acaba başka birşey mi var diye içim içimi yiyorduKorkmayın hepsi geçiyor sabırlı olun ılık duş aldırın akşamları rahatlatır . Mamasını düzenli kullan 1 haftaya geçicek dedi dersin
Katilma olduğun da yüzüne ufleyince iki üç kere geçiyor bebeğim de öyleydi doktor söylemişti bana da üfle dieÇok korkuyorum bu kadar çok ağlarsa birşey olacak diye her katılmasında taksi çağırıp özel hastaneye gidiyorum bugün 3 kere gittim korkudan birşey olacak diye prematüre doğdu birde normalde 2.buçuk aylık ama düzeltilmişe göre 21 günlük henüz
Eşimin akrabası doktor başka şehirde ona sorduk o 24 saat içinde geçmesi lazım dedi ama geçmemişti falan akşam 9 dan beri hiç sıkıntı yaşamadım çok şaşkınım inşaAllah böyle gider sadece doymuyor sabki bu mamayla hep istiyorben bu alerji illetini 1 aya yakın çektim, gaz dedim kolik dedim meğer alerjikmiş. En son 2 kanlı kakadan sonra alerji doktoruna yönlendirildim, ben emziriyorum mama kullanmadım hiç. Diyete girdim. 1 hafta sonra huzursuzluğu büyük ölçüde azaldı. Hala gaz sorunumuz biraz var (alerji doktoru 1 aya biteceğini söylüyor, kaka hala mukuslu bizim de) her ihtimale karşı bana da aynı mamadan verildi alerji doktoru tarafından 1 paket. Hiç kullanmadım henüz. Ama merak etmeyin 1 haftaya büyük ölçüde rahatlayacaktır, ben de çok zor zamanlar geçirdim yakın zamanda, çok iyi anlıyorum sizi.
Bu mama diğer mamalar gibi değil biraz daha sıvı bir mama bebeğinizie yeticeği ölçüyü alması gerekeni doktorunuza danışmanız lazım bazı bebekler daha çok ml ihtiyaç duyabilirEşimin akrabası doktor başka şehirde ona sorduk o 24 saat içinde geçmesi lazım dedi ama geçmemişti falan akşam 9 dan beri hiç sıkıntı yaşamadım çok şaşkınım inşaAllah böyle gider sadece doymuyor sabki bu mamayla hep istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?