Aynen canım inşallah hamilesindirinşallah canım ya okadar uzun zamandır bekliyorum ki
Akkent tokiUlukavak canım sen
Ederim canım yarın yine kan vericemYarın haber et tamam mı merak ettim doğrusu
İnşallah canım tek duamız oRabbim sana da bana da tatlı bebişler nasip etsin inşallah
Adetim bugün gösteriyor ama olmadımRegliniz gecikti mi
Kız hamilesin yaaa değerin neredeyse 5Bilen kimse de yok ki basından geçen felan yazsa içim rahatlayacak
Ya canım emin olamıyorum birisi bana dış gebelik olabilir dedi alt üst oldum yineKız hamilesin yaaa değerin neredeyse 5
Hastaneye gitmedin mi kiYa canım emin olamıyorum birisi bana dış gebelik olabilir dedi alt üst oldum yine
Yok canım bu gece bidaha kan vereceğim pazartesi de doktora gidicem daha adet olmadım bugün düHastaneye gitmedin mi ki
Merhaba konunuzu takip ediyorum, bana artacak gibi geliyor. İdrar tahlili nasıl? Çizgi önceki güne ve düne göre koyulaştı mı?Yok canım bu gece bidaha kan vereceğim pazartesi de doktora gidicem daha adet olmadım bugün dü
Gidince haber et canımYok canım bu gece bidaha kan vereceğim pazartesi de doktora gidicem daha adet olmadım bugün dü
Çok teşekkürler Net bir artmam yok bu gece tekrar kan vereceğim atarım burayaMerhaba konunuzu takip ediyorum, bana artacak gibi geliyor. İdrar tahlili nasıl? Çizgi önceki güne ve düne göre koyulaştı mı?
Tamam canım bu gece bidaha kan vericem acilde yine atarım burayaGidince haber et canım
Yaptın mı canımTamam canım bu gece bidaha kan vericem acilde yine atarım buraya
Yok canımBence kesinlikle var. Haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?