Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar aktif olan acil bakabilir mi hamilemiyim
- Konu Sahibi miyav19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yavaş yavaş yükseliyor herhalde, bu arada ben de Çorum'da oturuyorumKızlar dün gecede verdim bugünde verdim kan iki kanın arasında 24 saat yok sizce hamile miyim acilin doktoru varda diyemem yokta diyemem diyor belirsizlik yaşıyorum yoruldum bilen varsa yazabilir mi
Yaa çok sevindim yani yavaş yavaş yükselmesi var mı demek yok mu demek anlamıyorum artık yaYavaş yavaş yükseliyor herhalde, bu arada ben de Çorum'da oturuyorum
Var demek, inşallah vardır tatlımYaa çok sevindim yani yavaş yavaş yükselmesi var mı demek yok mu demek anlamıyorum artık ya
Yani benimde çıkar mı gebelik en son ilişkim 13 gün önceydi varsa çoktan çıkması lazımdı ama yoksada artmaz ne bileyim yaBende adetten 4 gün önce beta verdim 1.92 çıkmıştı sonra idrarda silik çizgi gördüm 4 gün sonra kan testi yine verdim 42.8'di hamileydim yani
Gerçekten miVar demek, inşallah vardır tatlım
- 19 Temmuz 2015
- 2.021
- 4.737
- 133
Artar bence neredeyse değerin 5'e yakınYani benimde çıkar mı gebelik en son ilişkim 13 gün önceydi varsa çoktan çıkması lazımdı ama yoksada artmaz ne bileyim ya
Bebiş isteminiz var mıGerçekten mi
Regliniz gecikti
bugün adet tarihim olmadım dahaRegliniz gecikti mi
Hemde çok 4 yıldır istiyorum 2 negatif aşılamam varBebiş isteminiz var mı
Demi yoksa neden artsın bide ikisinin arasında 24 bile yokArtar bence neredeyse değerin 5'e yakın
İnşallah vardır tatlım bende 4 gün önce kimyasal gebelik geçirdimHemde çok 4 yıldır istiyorum 2 negatif aşılamam var
Bence hamilesindir hayırlı olsunnnnDemi yoksa neden artsın bide ikisinin arasında 24 bile yok
Yaaaa çok üzüldüm inşallah allahım en kısa zamanda tekrar verir bide bana sağlıksız gebelikte olabilir felan diyorlarİnşallah vardır tatlım bende 4 gün önce kimyasal gebelik geçirdim
Yaaaaaaaa gerçekten mi okadar sevindim ki yarın kan versem 5 i geçer ozamanBence hamilesindir hayırlı olsunnnn
Ulukavak canım senHaber et yarın, bu arada nerede oturuyon tam olarak bende Çorum'dayım da merak ettim