kızlar aklınıza ihtiyacım var

Eee ne dedi vermiycem deyince :O
pek bi şey demedi çok şükür.olsun peki tamam sen bilirsin falan yazmış.ama tripli gibi geldi bana napayım eşimin de gönlü yok şimdi.kına geceliğimi istesin elbise falan vereyim ama şimdi iş gelinlik olunca insan giymese de bozulsun isteiyor demek ki.

Hiç sevmem böyle emrivaki yapan insanları. Asla da kimsenin birşeyini isteyemem ki bu gelinlik yani olaya gel bilmem kaç taşlı pırlanta tak, yurtdısında balayı yapmak iste, sonra gelinliği 2 senedir görmediğin arkadasından emrivakiyle iste. Verme arkadaşım ya allah aşkına bu kadar düşündüğüne değmez. Hadi ihtiyacı olsa neyse bu resmen bencillik.

Aman boşver iyi demişsin uygun fiyata bir sürü gelinlikler var kiralasın bir yerden ne olacak ki
İnsan bir defa evleniyor onda da masrafı düşünmesin artık hamama giren terler napalım bizim canımız yok mu.
Ben evlenirken arkadaşlarım 3.000 TL lik gelinlikler diktirdiler ben vallahi gittim eminönünden bir yerden üstüme göre diktirdim kiraladım 750 tl ye kiraladım nikahtan sonra çıkardım geri verdim. Ben bilmez miydim 3.000 tl lik gelinlik diktirmeyi? Herkes kesesine göre hareket edecek.

tamam üstüne göre yaptırsın sonra düğünden sonra yine sana geri göndersin. tekrar giyecek değilsin heralde. yine durur hatıra olarak.

Millet ne uyanık yaa, nasılsa dikilmiş güzel bir gelinlik var, ben niye para harcayayım ki diyor belli ki.

Bi zahmet dört taş yerine tektaş alsaymış ya da balayı yapmayıversin.

Ihtiyacı olan insan zaten böyle emrivaki yapmaz. Ben üstüme göre yaptırırım falan ne demek...

Ben olsam, annem gözümü açtı, sana kullandırmayacağım kendimi derim. Ama siz naif birisiniz belli

Arkadaşınızın metezore ben kendi bedenime göre yaptırırım demesi hoş değil. İsterken tadilat yapmak şartıyla verirmisin dese anlarım ama siz söyleyince söylemesi hos değil. Aslında geri vermemek gibi bir durumda yok, sizde bir daha giymeyeceksiniz bu sebeple herşeye ragmen verilebilir bence.
Asla vermem diyorsanız, olur demişsiniz, bu sebeple bir an önce arkadaşınıza veremeyeceğinizi soylemelisiniz. Sonuçta şu an gelinlik konusunda size güveniyor.

Çok geç olmadan ve kırmadan eşim istemiyor deyin. Eşinizin de tembihleyin. Beşinci yılda nikah tazeleyip giycem deyin.

kız kardeşimin gelinliğini pek çok kişi giydi ama sizde sıkıntılı bir durum var,tadilat.tekrar büyütme imkanı olmaz.benim bir arkadaşım 5. evlilik yıl dönümünde gelinliğini giymişti.belki siz de böyle yapmak isteyebilirsiniz ileride

Canım bende nişan yapıyorken annemin amca kızından istedim sağolsun verdi bedenlerimizde birdi mesela teyzem bana tadilat için izin vermedi yani annem boncuk falan işlerdi gelinlik işliyor zaten olmaz dedi saygı duydum çok da güzeldiAynı şekilde benimde gelinliğim çok özel oldu modaevine bile gitmedim annemler evde diktiİşlemesi taşları ah ah her kızınki gibi çok güzeldi düğünden sonra annem aldı Sen yumuşak yüzlüsün isteyene verirsin dediÇokda haklıydı isteyen çok oldu yok bende değil annemden isteyin dedim Annem zati vermez küçültme yapılacağı için vermek istemiyorum diyin Bu sizin hakkınız bi daha giymicem demenizi anlamadım belki nikah tazelicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…