konunun hepsini okumanız mümkün değil tabi ki yine anlatayım.ben verecektim aslında ama annem ve çevremdeki insanlar tepki verdi.birde almak isteyen kişi hiç sormadan nasılsa sen bi daha giymezsin ben daraltırım kendime göre tadilat yaptırırım fln dedi.biraz emrivki yolla ve ihtiyaçlı da değil.ben hiç bunları düşünmeden verecektim gerçekten ama şimdi aklım çok karıştı bu şekilde de vermek içime sinmedi o kadar.gelinn ya arkadasim maneviyatin yaninda sevapta var soz agizdan cikmis ne var versen baza altlarinda dolaplarda oylece bekliycek dugun cdlerine bakarsin bende 8 bin tl verdim neolms yani herkez gelinligi icin kosturup zaman harciyo herkez icin vardir maneviyati dunya mali icib bukadarda gonul kirmayin heleki bi gelinlik icin baskalarinin hayallerinede yardimci olun nevar yani begenmis heveslenmis
diyorum ya siz beğenmeyebilirsiniz ama ben beğenmiştim.senin ki daha güzel olmuştur inşallah.Ya kusura bakmada bende ahim sahim bisey sandim gonlunu kirmak gibi olmasinda
öyle dedim zaten bakalım yarın yazar bi şeyler.en azından son ana kadar bekletmedim.dolapta duracağına ver gitsin dicem ama karşındakide öyle bir konuşmuşki sanki tamamen ona veriyormuşsun gibi.bir kere beden tam olsa neyse dicem tadilat ettiricek ve o gelinlik size gelmicek napsın gönederip size olmayan bişeyi ben yüzsüz olduğunu düşündğüm içn vermzdim sadece yoksa ne olacakki.size güvenip evlenmiyorya eşim istemedi de topu ona at bişey diyemez herhalde.
arkadaşım 34 beden ve boyu 1,60 o gelinlik bi daha kolay kolay kimseye de olmaz.Okadar ozelse kızın için saklamak istediğini o anda bunu soyleyemedigini ve esinin de izin vermediğini söyle. Ama soyleyeceksende acele et kiz gelinlik baksın kendine ortada kalmasın. Ben böyle şeylerde farklı düşünüyorum saklanıp sararacagina kullanılıp yasatılması taraftarıyım. Bende gelinligimi verdim.o kişide başkasına vermiş. Ve mutlulugumun böyle bulastigina inanıyorum. Giyenlerde benim gibi mutludur diye düşünüyorum. Öyle saçma bişey ama hoş bi duygu.o arkadaşından geri alıp sonra ihtiyacı olan biride giyebilir. Tabii bu benim fikrim. Sizin için ozelse vermeyin.
valla son 1 yılda hiç aramadığı kadar aradı son 3-4 gündür.artık bir ara alınıyorum sen beni bu kadar aramazdın diyesim geldi zor tuttum kendimi:)))Kendimi düşünüyorum ne yapardım diye...
Benden 2 ay sonra evlenen arkadaşım için duvağımı teklif etmiştim çok benzeyen bir şey istediğinden dolayı.
Eğer çok çok samimiysem, kalpten sevdiğim birine verirdim herhalde.
Ama sizin arkadaşınız biraz yüzsüz çıkmış.
O kadar aramaya ne gerek var ki...
Çok sık görüşmediğiniz bir insandan hele de gelinlik istemeye yüzü olmalı insanın.
Böyle bir arkadaştan çok, gerçekten ihtiyacı olan, evini bile doğru düzgün kuramayan bir kadına vermeyi tercih ederim.
Ozaman bu güzel bi bahane olabilir. canım ben bu gelinligimi sana veririm ama bozmaman şartı ile çünkü geri alacağım saklamak istiyorum yada eşimin çok yakın bi akrabasida istemişti unuttum ben eşim hatırlattı ve esim cok bozuldu aramiz acilsin istemiyorum dersin.oda istemez ozaman bence. Bi dene kırmadan vermek istemediğini belli edersinarkadaşım 34 beden ve boyu 1,60 o gelinlik bi daha kolay kolay kimseye de olmaz.
valla son 1 yılda hiç aramadığı kadar aradı son 3-4 gündür.artık bir ara alınıyorum sen beni bu kadar aramazdın diyesim geldi zor tuttum kendimi:)))