kızlar aklınıza ihtiyacım var

konunun hepsini okumanız mümkün değil tabi ki yine anlatayım.ben verecektim aslında ama annem ve çevremdeki insanlar tepki verdi.birde almak isteyen kişi hiç sormadan nasılsa sen bi daha giymezsin ben daraltırım kendime göre tadilat yaptırırım fln dedi.biraz emrivki yolla ve ihtiyaçlı da değil.ben hiç bunları düşünmeden verecektim gerçekten ama şimdi aklım çok karıştı bu şekilde de vermek içime sinmedi o kadar.

dolapta duracağına ver gitsin dicem ama karşındakide öyle bir konuşmuşki sanki tamamen ona veriyormuşsun gibi.bir kere beden tam olsa neyse dicem tadilat ettiricek ve o gelinlik size gelmicek napsın gönederip size olmayan bişeyi ben yüzsüz olduğunu düşündğüm içn vermzdim sadece yoksa ne olacakki.size güvenip evlenmiyorya eşim istemedi de topu ona at bişey diyemez herhalde.

Ya gece gece kalbini kirmak degil amacim yanlis anlama alamiyodr belki alabilse herkez giyilmemis gelinligi tercih etmezmi kendi zevkine gore diktirmeyi neyse gelinlik senin tabiiki sana kalmis verip vermemekte

öyle dedim zaten bakalım yarın yazar bi şeyler.en azından son ana kadar bekletmedim.

Kendimi düşünüyorum ne yapardım diye...
Benden 2 ay sonra evlenen arkadaşım için duvağımı teklif etmiştim çok benzeyen bir şey istediğinden dolayı.

Eğer çok çok samimiysem, kalpten sevdiğim birine verirdim herhalde.
Ama sizin arkadaşınız biraz yüzsüz çıkmış.
O kadar aramaya ne gerek var ki...
Çok sık görüşmediğiniz bir insandan hele de gelinlik istemeye yüzü olmalı insanın.
Böyle bir arkadaştan çok, gerçekten ihtiyacı olan, evini bile doğru düzgün kuramayan bir kadına vermeyi tercih ederim.

Himm kusura bakma tam okumamisim emrivakilerden bende hoslanmam kimsenin hoslanacagini sanmiyorum ben ihtiyaci var rica minnet istedi sandim sozlerimi geri aldim

Okadar ozelse kızın için saklamak istediğini o anda bunu soyleyemedigini ve esinin de izin vermediğini söyle. Ama soyleyeceksende acele et kiz gelinlik baksın kendine ortada kalmasın. Ben böyle şeylerde farklı düşünüyorum saklanıp sararacagina kullanılıp yasatılması taraftarıyım. Bende gelinligimi verdim.o kişide başkasına vermiş. Ve mutlulugumun böyle bulastigina inanıyorum. Giyenlerde benim gibi mutludur diye düşünüyorum. Öyle saçma bişey ama hoş bi duygu.o arkadaşından geri alıp sonra ihtiyacı olan biride giyebilir. Tabii bu benim fikrim. Sizin için ozelse vermeyin.

arkadaşım 34 beden ve boyu 1,60 o gelinlik bi daha kolay kolay kimseye de olmaz.

valla son 1 yılda hiç aramadığı kadar aradı son 3-4 gündür.artık bir ara alınıyorum sen beni bu kadar aramazdın diyesim geldi zor tuttum kendimi:)))

arkadaşım 34 beden ve boyu 1,60 o gelinlik bi daha kolay kolay kimseye de olmaz.
Ozaman bu güzel bi bahane olabilir. canım ben bu gelinligimi sana veririm ama bozmaman şartı ile çünkü geri alacağım saklamak istiyorum yada eşimin çok yakın bi akrabasida istemişti unuttum ben eşim hatırlattı ve esim cok bozuldu aramiz acilsin istemiyorum dersin.oda istemez ozaman bence. Bi dene kırmadan vermek istemediğini belli edersin

arkadaşlar yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim hepinize.eşimi bahane ederek veremeyeceğimi söyledim ve yolladım mesajı.ben de isterim gelinliğimin başkalarının hayatlarına uğur ve mutluluk getirmesini.inşallah günün birinde iyi birine yerine gider.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum,iyi geceler...

valla son 1 yılda hiç aramadığı kadar aradı son 3-4 gündür.artık bir ara alınıyorum sen beni bu kadar aramazdın diyesim geldi zor tuttum kendimi:)))

İnsan arkadaşını bile ziyaret etmek istediğinde, ondan ikinci kere 'geliyorsun değil mi' cümlesini duymak ister.
Kendi aramaz belki unutulmuştur, karşı taraf davet etsin, ayıp olmasın diye bekler.
Kaldı ki, bu bir gelinlik!
Zaten gerçekten çok ihtiyacı olsaydı, ailenizin bu kadar karşı çıkacağını sanmıyorum.
Hepimiz kadınız ve gelinlik ne demek anlayabiliyoruz.
Anneniz de gencecik bir kızın gelinliksiz evlenecek olması ihtimalini vicdanına yediremezdi.

Kısaca göndermemekte haklısınız diyorum.
Bir gün vermeyi düşünürseniz, durumu olmayan bir çifte verin.

Gelinlik ve maneviyat bilemicem de. O kadar para verip yaptırdıysanız okutun bence Bedavaya niye verim başkasına $$ bu gözlerle baktım ben olaya

sozunden donme bence o kiz sana guvenmis smdi. artik vermek zorundasn.

Zaten giyeyeceksiniz tadilat yaptirsada bana geri yolla deyin saklarsiniz yine..ya ben gelinlik saklama olayina hic sicak bakamadin bence lüzumsuz..ama saygı duyarim..bence anneniz vs abartiyor paylasmak güzrldir anlamlidir karsidakinin maddi duumu onemli degil sizr sormus sizde eet demissiniz..sonradan kafanizi karistirmislar.isinize kimseyi katistirmayin baska zamanlarda da anneler cocuklariyla ilgili herseyi paylasmada biraz hassas oluyolat ama sözunuzu tutun.peygamberimiz sallallahü aleyhi vesellem bile bi insana umut verip de yapmamak kişiye günah olarak yeter..demiş

Peygamberimiz sallallahü aleyhi vesellem : bi insana umut verip de yapmamak kişiye günah olarak yeter..demiş

belime bağlanan kuşağı bile saklıyorum .... ki gelinlik orda dursun ...geçenlerde babamın elamanı evleniyormuş kuşağımı istedi , gittim kendiminkinden daha güzelini aldım ... gelinlik için öyle bi şansın yok maalesef ...bahane bulmak için uğraşma söyle gerçekleri.... ben annemin gelinliğini gördüğümde çok duygulanmıştım ... sonuna kadar saklıyacağım gelinliğimi .... arkadaşında balayını pırlanta yüzük almadan önce düşünseymiş

valla yollayacaktım ama kendine göre yaptırmayı düşündügün için kafama yatmadı de....
bozulur die korkuyorum de..hiç bahaneye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…