- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
Valla bende ettımde sölemedimSelam konuyla ilgili pek yorum yapamayacağım karışık bi durum ne desen illaki laf olucak yalnız gelinliğini çok merak ettim yaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende ettımde sölemedimSelam konuyla ilgili pek yorum yapamayacağım karışık bi durum ne desen illaki laf olucak yalnız gelinliğini çok merak ettim yaa :)
korkuyorum buraya koymaya görür falan diye kabak gibi çıkar ortaya ben olduğumSelam konuyla ilgili pek yorum yapamayacağım karışık bi durum ne desen illaki laf olucak yalnız gelinliğini çok merak ettim yaa :)
Rica etsem bana özelden atarmısınz acaba Valla ben istemem verdım kendıkımın siparişinikorkuyorum buraya koymaya görür falan diye kabak gibi çıkar ortaya ben olduğum
ya istersen bak şimdi kocam çok kızar kusura bakma baştan söyleyeyimRica etsem bana özelden atarmısınz acaba Valla ben istemem verdım kendıkımın siparişini
aynen bencede böyke dersen biraz daha inandırıcı olurEşim duydu kesinlikle gönlü yok aramız bozulacak kusura bakma de..
Yok valla istemem ciddi merak ettım belkı kendı modelıme senden eklemeler yaptırrım Ayrıca sakla onu gercekten ben saklıcam kayınvalıdem kızın gıyer belkı bellımı olur moda donuyo dedı giymez illakı ben annemınkını begenmıyorum ama olsun dursun yanı ne zararı olcak bı kosedeya istersen bak şimdi kocam çok kızar kusura bakma baştan söyleyeyim
o kadar samimi değilsiniz bence yani şehir dışında olduğunu bile yeni ogrendiginize göre. Kendinizi bu kadar sıkmayın belli ki gelinliği çok beğenmiş hazıra konmaya çalışıyor işi düşünce de aramış. Ben gondermek isterdim ama bu gelinlikte annemin emeği çok bu şekilde hatıra kalmasını istiyorum deyin. Insanlar ödünç aldığı kitabı bile vermezken sizin ara sıra görüştüğünüz arkadaşınız birde gelinliğe tadilat yaptirinca verir mi sanıyorsunuz?en son yeni evliyken gördüm.bir de kına geceme gelmişti arada telefonda konuşuruz.eskiden daha samimiydik aslında.son2-3 yılda koptuk.hatta şehir dışında yaşadığını 1-2 ay önce öğrendim.
a önce mesaj attım kusura bakma eşim müsade etmiyor keşke elimde olsa falan diye ay hadi hayırlısı bakalım ne cevap gelcek stres oldum valla...O ne demek ya nasılsa bir daha giymiyceksin ben bozdurur üstüme yaptırırım! Bunu insan ablasına kız kardeşine zor söyler, nazı geçecekmi acaba diye düşünür!! Terbiyesizmiş arkadaşın fazlasıyla.Baştan hayır demeliydin madem diyemedin şimdi temizce sıyrılmanın tek yolu eşim asla kabul etmiyor, kusurabakma!! Sana güvenmemiştir o emin ol, böyle emri vaki tarzda olan insanların her zaman alternatifleri vardır.Tam tersi olsa ezilir büzülür bin takla atar isterken, üstüme yaptırırım önemli değil demez.
İyi yaptın hadi ne dıyebılır kı.. sonucta gonlun yok bu işe pırlantasının taslarını 3e falan bişey dusursun halleder zaten rahatlıkla ..a önce mesaj attım kusura bakma eşim müsade etmiyor keşke elimde olsa falan diye ay hadi hayırlısı bakalım ne cevap gelcek stres oldum valla...
a önce mesaj attım kusura bakma eşim müsade etmiyor keşke elimde olsa falan diye ay hadi hayırlısı bakalım ne cevap gelcek stres oldum valla...
ay inşallah kaprislidir de umarım sıkmaz canımı durduk yereCanım niye stres oluyorsun, olacak şey var olmayacak şey var hayatta. Sen boş bulundun tamam dedin ama pişman oldun insanlar adam öldürüp pişman oluyor düşün! Stres olma, senden ve annenle döktüğünüz göz nurundan kıymetli değil bu durum emin ol ve rahatla
tamam canım öyle yapayım bari napayım :)Sen takma, ya cevap yazmaz yada laf sokar aklınca ama sen cevap yazıpta uzatma, anlasın aptal olmadığını!
yok gelmedi baktım ona gitmiş ama okumamış daha.muhtemelen yarın sabah okuyacak.ne yapayım artık kısmet...Noldu geldimi cevap valla merak ettim ben de ama iyi etmissin vermemekle