ya benim de aklıma geldi.o kadar tadilat yapacaklar oraya vereceği parayla kiralasın.Evet öyle yapın düğüne de daha var gitsin alsınlar gelinlik... Hatta kiralasınlar canım ne olacak
o da sizin gibi düşünüyor galiba.aslında ben de verecektim ama o kadar çok tepkiyle karşılaştım ki ben mi yanlış düşünüyorum dedim kendi kendime.şimdi de aklım karıştığı için içime sinmiyor vermek.bu şekilde de vermek istemiyorum işte.Allahaşkına gelinliğin ne manevi değeri var? Biraz kabarık beyaz bir elbise işte.
Gelinlik almak istememenin maddi durumla alakası olduğunu sanmıyorum. Ben de hiç almak istemedim ama ne çevrede vardı ne de kiralayabilecek bir yer bulabildik. Mecburen oldukça yüksek bir miktar sayıp aldık. Hayatımda yaptığım en gereksiz harcamalar sıralamasında yerini aldı böylece. Keşke benimkini de biri istese de versem. Boşuna yer kaplıyor evde.
Hiiç yani , birazcıkta sizin gelinlikte hevesi varmış gibi geldi banaya benim de aklıma geldi.o kadar tadilat yapacaklar oraya vereceği parayla kiralasın.
tadilat yapıp bozarsa bir de iyice?verecektim aslında ama şimdi bu kadar tepki görünce çevremden afalladım.hevesim gitti bir sürü şey geçti aklımdanSanki tekrar giyeceksin. Manevi değeri varsa tekrar istersin durur nasılsa kendi bedenine göre yaptırmasa da duracak.
annem de dikmedi ki aslında ama çok koşuşturdu danteli bulmak için haliyle kızıyor kadın.Hiiç yani , birazcıkta sizin gelinlikte hevesi varmış gibi geldi banaÜstelik annenizi de ortaya atabilirsiniz annemin emeği çok kesinlikle karşı falan :)
tadilat yapıp bozarsa bir de iyice?verecektim aslında ama şimdi bu kadar tepki görünce çevremden afalladım.hevesim gitti bir sürü şey geçti aklımdan
pişman oldum vallaha yaYa basta yok dicktniz yada gondereceksiniz ayip bence...
inşallah anlar en azından zamanı var biraz daha zaten geçen hafta söyledi bana.bugün çok sık arayınca gönder gelinliği diye annem çok kızdı.açıkça özür dileyerek söyleyip bu gelinliğin üzerinde emeği olan kişilerin rızası olmadığını ve eşinin istemediğini söyleyip tatlıya bağlayabilirsin. ben birinden gelinlik istesem ve önce söz verilse sonra böyle bir şey dense anlarım sorun yapmam..
iş uzamadan hemen söylersen o da başının çaresine bakar. yapacak bişey yok içine sinmiyorsa vermek verme. tamam bir söz verilmiş ama fikrini değiştirecek sözünü geri alacak çok etken var. iyi bir arkadaşsa anlayacaktır seni..inşallah anlar en azından zamanı var biraz daha zaten geçen hafta söyledi bana.bugün çok sık arayınca gönder gelinliği diye annem çok kızdı.
Gercekten zor bı durum hayır diyememek. Dogruyu soyleyın bence o gun kıramadım hayır dıyemedım ama cok ozenerek yaptırdım her detayını cokta ugrastım bozulmadan kalmasını ıstıyorum hatıra olarak saklamak ıstıyorum dıyın.. İlerde ne dusunurum bılmıyorum ama suan kı dusuncem onca özenip sewip giydiğim gelınlıgı kımseye vermem bence ben..inşallah anlar en azından zamanı var biraz daha zaten geçen hafta söyledi bana.bugün çok sık arayınca gönder gelinliği diye annem çok kızdı.
ya şimdi düşündükçe aklıma geliyor.aslında izin bile istemedi üzerime göre yaptırsam problem olur mu ? diye.direkt nasılsa sen bir daha giymeyeceksin ben kendime göre yaptırırım onu dedi.Gercekten zor bı durum hayır diyememek. Dogruyu soyleyın bence o gun kıramadım hayır dıyemedım ama cok ozenerek yaptırdım her detayını cokta ugrastım bozulmadan kalmasını ıstıyorum hatıra olarak saklamak ıstıyorum dıyın.. İlerde ne dusunurum bılmıyorum ama suan kı dusuncem onca özenip sewip giydiğim gelınlıgı kımseye vermem bence ben..
Hiç hoşlanmam böyle emrivaki insanlardan. Şuan bende gelinlik telaşındayım ve çok özenerek üstüne düşerek uğraşıyorum şahsen balayımı gelınlıkmı dıye bı secım arasında kalsam gelınlık derdım. Sakın vermeyın ben saklamayı dusunuyorum sahsen. Sizde kendı dusuncenızı soyleyın ben o an bişey diyemedim ama sonra düşündüğümde sonucta benım için özel bişey o çok ugrastım cok özendim sende 1 defa gıyceksın sana özel olsun sen baska bak dıyıver ona. ne demek ustune gore yaptırmak ya..ya şimdi düşündükçe aklıma geliyor.aslında izin bile istemedi üzerime göre yaptırsam problem olur mu ? diye.direkt nasılsa sen bir daha giymeyeceksin ben kendime göre yaptırırım onu dedi.