kızlar aklınıza ihtiyacım var

Sanki tekrar giyeceksin. Manevi değeri varsa tekrar istersin durur nasılsa kendi bedenine göre yaptırmasa da duracak.

bence ona deki.. gönderirim ama kesinlikle tadilat yaptırmanı istemiyorum..verdiğim gibi geri almam lazım..annem kıyameti koparır de..hem bende saklamak istiyorum dersin.. düğünden sonrada kuru temizlemeye verirsen iyi olur de.. tadilat yaptıramaycağı şeyi almaz herhalde..

o da sizin gibi düşünüyor galiba.aslında ben de verecektim ama o kadar çok tepkiyle karşılaştım ki ben mi yanlış düşünüyorum dedim kendi kendime.şimdi de aklım karıştığı için içime sinmiyor vermek.bu şekilde de vermek istemiyorum işte.

ya benim de aklıma geldi.o kadar tadilat yapacaklar oraya vereceği parayla kiralasın.
Hiiç yani , birazcıkta sizin gelinlikte hevesi varmış gibi geldi bana Üstelik annenizi de ortaya atabilirsiniz annemin emeği çok kesinlikle karşı falan :)

Sanki tekrar giyeceksin. Manevi değeri varsa tekrar istersin durur nasılsa kendi bedenine göre yaptırmasa da duracak.
tadilat yapıp bozarsa bir de iyice?verecektim aslında ama şimdi bu kadar tepki görünce çevremden afalladım.hevesim gitti bir sürü şey geçti aklımdan

Hiiç yani , birazcıkta sizin gelinlikte hevesi varmış gibi geldi bana Üstelik annenizi de ortaya atabilirsiniz annemin emeği çok kesinlikle karşı falan :)
annem de dikmedi ki aslında ama çok koşuşturdu danteli bulmak için haliyle kızıyor kadın.

tadilat yapıp bozarsa bir de iyice?verecektim aslında ama şimdi bu kadar tepki görünce çevremden afalladım.hevesim gitti bir sürü şey geçti aklımdan

Bozulmasa tekrar giyecek misin? Yoksa şimdi durduğu yere geri mi koyacaksın? Verip vermeme konusuna hiç girmiyorum ama tadilat yapılacak bozulacak bahanesi değil bence. 'Vermek istemiyorum' bundan geçerli bi bahane.

açıkça özür dileyerek söyleyip bu gelinliğin üzerinde emeği olan kişilerin rızası olmadığını ve eşinin istemediğini söyleyip tatlıya bağlayabilirsin. ben birinden gelinlik istesem ve önce söz verilse sonra böyle bir şey dense anlarım sorun yapmam..

inşallah anlar en azından zamanı var biraz daha zaten geçen hafta söyledi bana.bugün çok sık arayınca gönder gelinliği diye annem çok kızdı.

inşallah anlar en azından zamanı var biraz daha zaten geçen hafta söyledi bana.bugün çok sık arayınca gönder gelinliği diye annem çok kızdı.
iş uzamadan hemen söylersen o da başının çaresine bakar. yapacak bişey yok içine sinmiyorsa vermek verme. tamam bir söz verilmiş ama fikrini değiştirecek sözünü geri alacak çok etken var. iyi bir arkadaşsa anlayacaktır seni..

Gercekten zor bı durum hayır diyememek. Dogruyu soyleyın bence o gun kıramadım hayır dıyemedım ama cok ozenerek yaptırdım her detayını cokta ugrastım bozulmadan kalmasını ıstıyorum hatıra olarak saklamak ıstıyorum dıyın.. İlerde ne dusunurum bılmıyorum ama suan kı dusuncem onca özenip sewip giydiğim gelınlıgı kımseye vermem bence ben..

Gelinlik alacak parası yoksa balayına gitmeyiversin.

Balayına gitmeyeni taşlamıyorlar nihayetinde.

Ben şahsen balayına gidesim varsa gelinliğimi ucuzundan alırım. 700 liraya alan bile var. Ha yok ucuzundan giymem dersem iki kulaç atmayıveririm.

Her gün arayıp milleti bezdireceğime cebimdeki paraya göre hareket ederim.

Şu rahatlığa bak balayına gidemezmişmiş. Bozulursa bozulsun ara veremem annem kıyameti kopardı sen hazır bak de.

O balayı yapacak diye elini cebine atmasın, sen en özel parçanı bozdur. Bide kendime göre yaptırırm demiş ıyyyy en sevmediğim insan tipi.

İhtiyacı olsa sevaptır yuva kuracak derim. Ama balayı lüks bişey ve senin anılarını çiğnemekte sakınca görmeyen biri için değmez bence. Sen bilirsin yine de..

ya şimdi düşündükçe aklıma geliyor.aslında izin bile istemedi üzerime göre yaptırsam problem olur mu ? diye.direkt nasılsa sen bir daha giymeyeceksin ben kendime göre yaptırırım onu dedi.

Bi ihtimal verirdim beden aynı olsa ve aldığı sekilde de verecek olsa neden olmasın ama sen keske veririm deyip arkadaşını güvendirmesrydin onun sana böle birsey yaptığını düşünsene haa illa vermek istemiyorsan açık ol yalan uydurma derim.

ya şimdi düşündükçe aklıma geliyor.aslında izin bile istemedi üzerime göre yaptırsam problem olur mu ? diye.direkt nasılsa sen bir daha giymeyeceksin ben kendime göre yaptırırım onu dedi.
Hiç hoşlanmam böyle emrivaki insanlardan. Şuan bende gelinlik telaşındayım ve çok özenerek üstüne düşerek uğraşıyorum şahsen balayımı gelınlıkmı dıye bı secım arasında kalsam gelınlık derdım. Sakın vermeyın ben saklamayı dusunuyorum sahsen. Sizde kendı dusuncenızı soyleyın ben o an bişey diyemedim ama sonra düşündüğümde sonucta benım için özel bişey o çok ugrastım cok özendim sende 1 defa gıyceksın sana özel olsun sen baska bak dıyıver ona. ne demek ustune gore yaptırmak ya..

Selam konuyla ilgili pek yorum yapamayacağım karışık bi durum ne desen illaki laf olucak yalnız gelinliğini çok merak ettim yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…