kızlar aklınıza ihtiyacım var

Keske dememek lazim ama en bastan, kusura bakma .. vs demeliydiniz.
Ama suanki duruma gore, yapilmasi gereken, eger gercekten icinize sinmeyecekse vermemek, ben verdigim sozleri tutan biri olmama ragmen vermezdim sanirim. Nedense bNa pek bi samimi gelmedi. Araniz, ne kadR iyi.. sirf isi dustugu icin ya da gelinliginiz cok guzel oldugu icin mi istiyor..
Siz daha iyi tanirsiniz, icinize sincek bi karar verin.

Annenizin söylediklerini söyleyin, bu kadar. Israr edilecek bir konu değil sonuçta. İleride nostalji yapmak için lazim olur belki:) Ayrica manevi bir deger bu, pahali olmasaydi da anneniz ayni tepkiyi verebilirdi eminim.

ay eşimi de tanıyor şimdi öyle bi şey söylesem arar mı eşimi diye çekiniyorum da.

ben de @vanilyalikahve ile aynı şeyi yazacaktım
olayı olduğu gibi söyle, annem bozuldu de vs
fakat bir an önce söyle ki başının çaresine baksın

eşim istemiyor deme, eşine iftira atmış olursun

bence eşim izin vermedi uygun bi mazeret olur.eşini de ararsa söylesin ben doğru bulmuyorum manevi değeri var falan diye

Kesinlikle verme gelinlik bu isterse pahali olmasin manevi degeri cok buyuktur keske bastan soyleseydin ama olan olmus bi seyler uydurmak zorundasin en kisa zamanda soylede kizcagiz gelinlik baksin

Allahaşkına gelinliğin ne manevi değeri var? Biraz kabarık beyaz bir elbise işte.
Gelinlik almak istememenin maddi durumla alakası olduğunu sanmıyorum. Ben de hiç almak istemedim ama ne çevrede vardı ne de kiralayabilecek bir yer bulabildik. Mecburen oldukça yüksek bir miktar sayıp aldık. Hayatımda yaptığım en gereksiz harcamalar sıralamasında yerini aldı böylece. Keşke benimkini de biri istese de versem. Boşuna yer kaplıyor evde.

Kuflendigine inanmaz diyorsunuz ya, sizin soylediginize neden inanmiyor bu arkadas?
Bi de, pardon ama ailede kimsesi yok da, size mi guvenerek balayina cikicak?
Tovbe Yarabbim

Bahaneye gerek yok ama bir an önce fikrinizden caydığınızı söyleyin. Güzel bir balayı yapamayabiliriz ne demek? Başkasının elindekiyle plan yapanlara gıcığım ben. Orta karar gelinlik ve orta karar balayı seçsin o zaman. Sizde olmasa ne yapacaktı?

Kız kardeşim olsa düşünürdüm de arkadaşıma vermezdim,herkesin dediği gibi manevi değeri var sonuçta. Bence isteyen de mantıksız. Eşinizi bahane ederek vermeyin.
Bu arada eşiniz ne diyor?

Kız kardeşim olsa düşünürdüm de arkadaşıma vermezdim,herkesin dediği gibi manevi değeri var sonuçta. Bence isteyen de mantıksız. Eşinizi bahane ederek vermeyin.
Bu arada eşiniz ne diyor?
eşim ihtiyaçları da yok neden istiyor ki?sen bilirsin yine de dedi

en son yeni evliyken gördüm.bir de kına geceme gelmişti arada telefonda konuşuruz.eskiden daha samimiydik aslında.son2-3 yılda koptuk.hatta şehir dışında yaşadığını 1-2 ay önce öğrendim.

nişana değil düğün için 1ay sonra da düğün yapacaklarmış.

olmazsa eşim bozulmasın verme dedi diyeyim.ay eim duysa kızar bana şimdi ama napayım çok arada kaldım.
Evet öyle yapın düğüne de daha var gitsin alsınlar gelinlik... Hatta kiralasınlar canım ne olacak

Vermeyin bence. Çünkü vermek istemiyorsunuz, yani gönlünüz yok. Herkese göre manevi değeri olmak zorunda değil bunun, kimine göre vardır ama kimine göre yoktur. Arkadaşınızı biraz tuhaf buldum. Bir bahane uydurun ve vermeyin, vermek istemiyorsanız. O da bir şekilde ayarlasın, yani size ne onun balayından? Nasıl yaparsa yapsın.

eşim karşı çıktı gelinliğin bozulmasına anımız var bedeniniz olsa neyse.dedi falan diyeyim bari ay hiçte beceremem yalanı arkadaşlığım bozulur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…