yer mi ki?bi de şimdi telefonlar var resim yollamadıkça hayatta inanmaz bu sefer daha kötü olmaz mı?Cok basit sandıkta küf olmuş de yada nerde saklıyor isen orada hatta çok Üzgünüm de ağlamaklı konus
Evleneli 2,5 yıl oldu.gelinliğim gerçekten pahallı ve çok özel bir dikimdi.dikilirken çok emek harcandı ve annemle çok koşuşturduk dantelini bile çok zor bulduk.şehir dışında yaşayan arkadaşım beni aradı nişanlanacağını ve gelinliğimi giymek istediğini söyledi.ben de olur ama senin bedenin olmaz dedim(benim göğüslerim iri o 34 beden civarı).bana zaten bir daha giymeyeceksin ben onu kendi bedenime göre yaptırırım o kadarı önemli değil dedi.gelinlik alırsak güzel bir balayı yapamayabiliriz dedi ve ben de olur kargolarım deme gafletinde bulunmuş oldum.bir kaç gündür beni sürekli arıyor.ben aslında yollayacaktım ama annem bugün duyunca kıyameti kopardı.biz o gelinlik için 1 sene koşturduk o dantelleri bulana kadar az mı uğraştık giymesen bile manevi değeri var sakın verme dedi.ablam da niye gelinliğini bozdurasın ki günah çok uğraştın manevi değeri var diyor.kime söylesem sakın verme sen deli misin?diyor.kafam çok karıştı arkadaşım da sürekli arıyor.ne gibi bir bahane uydurabilirim?nolur yardım edin kızlar ya...
Açık açık söyleyebilirsin, annem üzerinde çok uğraştı, hatıra olarak kalmasını istiyormuş. Yollamama gönlü razı değil de. İsteyenler ne kadar rahat yaf. Yok tadilat yaptıracakmış yok bi daha kullanmazmışsın falan. Eşim istemiyo falan da diyebilirsin. Yollayacakken gördü kızdı dersin. Sonuçta senin malın bu, neden bile belirtmek zorunda değilsin aslında. Ama yollamayacağını bi şekilde bi an önce söyle ki başka bi gelinlik bulsun. Sonra beni oyaladın ortada kaldım der.
ay eşimi de tanıyor şimdi öyle bi şey söylesem arar mı eşimi diye çekiniyorum da.
eşim ihtiyaçları da yok neden istiyor ki?sen bilirsin yine de dediKız kardeşim olsa düşünürdüm de arkadaşıma vermezdim,herkesin dediği gibi manevi değeri var sonuçta. Bence isteyen de mantıksız. Eşinizi bahane ederek vermeyin.
Bu arada eşiniz ne diyor?
en son yeni evliyken gördüm.bir de kına geceme gelmişti arada telefonda konuşuruz.eskiden daha samimiydik aslında.son2-3 yılda koptuk.hatta şehir dışında yaşadığını 1-2 ay önce öğrendim.Keske dememek lazim ama en bastan, kusura bakma .. vs demeliydiniz.
Ama suanki duruma gore, yapilmasi gereken, eger gercekten icinize sinmeyecekse vermemek, ben verdigim sozleri tutan biri olmama ragmen vermezdim sanirim. Nedense bNa pek bi samimi gelmedi. Araniz, ne kadR iyi.. sirf isi dustugu icin ya da gelinliginiz cok guzel oldugu icin mi istiyor..
Siz daha iyi tanirsiniz, icinize sincek bi karar verin.
Vermeyin bence. Durumları kötü değil madem.eşim ihtiyaçları da yok neden istiyor ki?sen bilirsin yine de dedi
olmazsa eşim bozulmasın verme dedi diyeyim.ay eim duysa kızar bana şimdi ama napayım çok arada kaldım.Vermeyin bence. Durumları kötü değil madem.
nişana değil düğün için 1ay sonra da düğün yapacaklarmış.ben olsam vermezdim hani vericegim kişi ablam kardeşim falan olan neysede arkadas uzak ya hem gelinlik icin sana mı güvenmiş dügün yapıyosa onuda düşünsün he yok düşenemiyosa balayından eksik kalsın niye milleti rahatsız ederler kii bide anlamadgm gelinlik nasıl nişan icin oluyor ??
Evet öyle yapın düğüne de daha var gitsin alsınlar gelinlik... Hatta kiralasınlar canım ne olacakolmazsa eşim bozulmasın verme dedi diyeyim.ay eim duysa kızar bana şimdi ama napayım çok arada kaldım.